Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (118/297) > >>

aeroxtuning:
Slike su prije par dana,kontam da je slozena radilica,sutra ću točno znati
@speed-nema sa šta prasit sa ove dvije plastike,momak ima 20 god i placu od 9 tisuća kuna,i vjeruj mi profi je iako se čini neiskusan,uglavnom kad bude lakirano stavit ću slike pantek onda procijeni,skoro pa se nije i ništa kitovalo,pa nema potrebe bit prasnjav ;)

speed:

--- Citat: aeroxtuning - 29 Listopad, 2009, 23:38:51 ---Slike su prije par dana,kontam da je slozena radilica,sutra ću točno znati
@speed-nema sa šta prasit sa ove dvije plastike,momak ima 20 god i placu od 9 tisuća kuna,i vjeruj mi profi je iako se čini neiskusan,uglavnom kad bude lakirano stavit ću slike pantek onda procijeni,skoro pa se nije i ništa kitovalo,pa nema potrebe bit prasnjav ;)

--- Kraj citata ---
ne kazem da nije mestar,ali da se nije nista brusilo,to ne moze biti,jer se s tim bavim,al necu se mijesati

aeroxtuning:
Plastiku sam crnu sa slike dobio tako,tek smo je maloprije oslajfali i bacili primer pa filer,druga je bila oslajfana,i na nju smo bacili primer pa filer maloprije i sad stoji do sutra,fino pobrusit i bacit još 1,po potrebi 2 ruke filera i završit sa 1000 vodobrusnim

speed:

--- Citat: aeroxtuning - 29 Listopad, 2009, 23:47:22 ---Plastiku sam crnu sa slike dobio tako,tek smo je maloprije oslajfali i bacili primer pa filer,druga je bila oslajfana,i na nju smo bacili primer pa filer maloprije i sad stoji do sutra,fino pobrusit i bacit još 1,po potrebi 2 ruke filera i završit sa 1000 vodobrusnim

--- Kraj citata ---
kaj ide metalik boja gore kad idete sa 1000

aeroxtuning:
Boja od golfa 5 r32,najtamnija,standox,na bazi vode ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju