Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (106/297) > >>

aeroxtuning:
danas definitivno odluceno,sve plastike koje su dosad bile plave piturat ce se jako ubrzo isto u plavu,najtamniju od passata r36,razlog tome je nedostatak komponente za ovu sadasnju boju koja se vise ne proizvodi a boje sto mi je ostalo(oko 400 g) nije dovoljno za opiturat sve.... mislim da ce komb biti savrsena  :icon_thumright:

gokiSP:
i koje plastike na kraju ide na njega

mhr-team:

--- Citat: aeroxtuning - 18 Listopad, 2009, 18:39:17 ---danas definitivno odluceno,sve plastike koje su dosad bile plave piturat ce se jako ubrzo isto u plavu,najtamniju od passata r36,razlog tome je nedostatak komponente za ovu sadasnju boju koja se vise ne proizvodi a boje sto mi je ostalo(oko 400 g) nije dovoljno za opiturat sve.... mislim da ce komb biti savrsena  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

mislim druže da bi uspjeo sa 400g boje ofarbat sve, računaj da ti na tih 400g ide bar još 150g nitra, tako da bi se dalo...
pogotovo ako preko maski prije pređešsa nekom sličnom 2k bojom...  :icon_thumright:

al i ta od pasata je  :notworthy: :icon_thumright:

gun_rider:
kakav nitro u bazu? ??? koji je to omjer? lol
koji je proizvođač boje u pitanju?

aeroxtuning:

--- Citat: mhr-team - 18 Listopad, 2009, 21:32:14 ---mislim druže da bi uspjeo sa 400g boje ofarbat sve, računaj da ti na tih 400g ide bar još 150g nitra, tako da bi se dalo...
pogotovo ako preko maski prije pređešsa nekom sličnom 2k bojom...  :icon_thumright:

al i ta od pasata je  :notworthy: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma kakvi,probali smo,boja je previse prozirna tj treba se bacit min 3 ruke na bazu da bi se dobio zeljeni efekt....

--- Citat: gun_rider - 18 Listopad, 2009, 22:31:32 ---kakav nitro u bazu? ??? koji je to omjer? lol
koji je proizvođač boje u pitanju?

--- Kraj citata ---
sve je lechler,za bazu ide koliko baze toliko razrijeđivaca,a za boju npr 200 gr boje 100 grama razrijeđivaca

--- Citat: gokiSP - 18 Listopad, 2009, 18:42:01 ---
naprijed maska od fatalitija,nazad rep isto od fatalitija,imam jos jedan rep drukciji,pa mogu mijenjat kad mi se kara digne :)
i koje plastike na kraju ide na njega

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju