Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (102/297) > >>

gokiSP:
znam da je ulozeno-dobiveno prevelika razlika..za te nove koje bi dao za busenje cilindra rade uzmem jos jedan cilindar i teram  :icon_biggrin:

aj necemo vise tu u projektu spamat  :toothy11:

steeef:

--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2009, 14:58:07 ---znam da je ulozeno-dobiveno prevelika razlika..za te nove koje bi dao za busenje cilindra rade uzmem jos jedan cilindar i teram  :icon_biggrin:

aj necemo vise tu u projektu spamat  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ok,sade bidemo tvoj projekt spamat  :toothy9:

aeroxtuning:
dobre vijesti :) ocekujem da ce mi makina iz nove gradiske krenuti u petak ili sub :) danas dosla kurbla ssp chrome,distancer ssp titan i rucke ssp titan koje su mi greskom dosle,pa ih sada moram prodati jer sam narucio chrome :)

aeroxtuning:
zaboravio sam reci da dobijam roost-a rađen bas za 2 fast 80 ccm koji je odvozio par kilometara te ga stavljam na mhr big bore 77 ccm koji ce biti naturpijan i nadam se beštiji od skutera kad trofi rikne :)

benelli:

--- Citat: aeroxtuning - 06 Listopad, 2009, 21:13:20 ---zaboravio sam reci da dobijam roost-a rađen bas za 2 fast 80 ccm koji je odvozio par kilometara te ga stavljam na mhr big bore 77 ccm koji ce biti naturpijan i nadam se beštiji od skutera kad trofi rikne :)

--- Kraj citata ---
jedava cekam da bude gotov da vidim izgled i performanse ako nabacis koji video :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju