Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (99/297) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 03 Listopad, 2009, 19:28:46 ---Luka pa ti si sve pokupoval na kraju hehe rupa bez dna kad ga složiš parkiraj ga u dnevni boravak i gledaj  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jesam prijatelju,i nije mi zao,kao ni tebi za tvog ja mislim :) vjerovatno uzimam smc-a 660,pa ce rox najvjerojatnije posluziti kao tvoj tebi  :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 03 Listopad, 2009, 20:30:14 ---jesam prijatelju,i nije mi zao,kao ni tebi za tvog ja mislim :) vjerovatno uzimam smc-a 660,pa ce rox najvjerojatnije posluziti kao tvoj tebi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Iskreno nije mi žao složio sam ono što sam uvijek htio,još mislim napraviti par dorada,ali tijekom vremena nikamo mi se ne žuri,trenutno imam druge planove u životu,sad ću malo ulagat u posao,a također mislim kupiti neki motor jer šta god da više stavim na ove scootere mi je presporo,a i puno ljudi s kojima se vozim već su neki prešli na motore,a i ostali će ubrzo  :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 03 Listopad, 2009, 21:05:51 ---Iskreno nije mi žao složio sam ono što sam uvijek htio,još mislim napraviti par dorada,ali tijekom vremena nikamo mi se ne žuri,trenutno imam druge planove u životu,sad ću malo ulagat u posao,a također mislim kupiti neki motor jer šta god da više stavim na ove scootere mi je presporo,a i puno ljudi s kojima se vozim već su neki prešli na motore,a i ostali će ubrzo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
potpuno si u pravu,krenuo sam istim putem,jer bez posla a ni rada nema te niđe...  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: Area51 - 02 Listopad, 2009, 18:53:17 ---Ima kod haca pola košara al neda nijedan  :toothy9:

@Drnda, taj karb jedino ak mu tata šeik!  :toothy9:

--- Kraj citata ---

jedan hacov tm28ss bude na mom strokeru :glasses9:

aeroxtuning:

--- Citat: stefek_kc1 - 04 Listopad, 2009, 12:11:08 ---
jedan hacov tm28ss bude na mom strokeru :glasses9:

--- Kraj citata ---
potrudit cu se da nađem jednog za sebe,ako ne kupit cu "obicni" tm28  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju