Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (98/297) > >>

Drnda:
mozes li mi reci njegove dimenzije u cm, i dobije li se nosac uz njega, moze li ga bez problema spojiti elektrotehnicar, uglavnom nemam knjizicu ni manual gdj bi mogao naci koja je zica za sto zaduzena, i kako se spaja kmh sat, jel se to dobije sve uz njegaa... i ima li posebno naruciti taj sa temp. da nebih uzeo ovoga bez te funkcije...

seba:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Listopad, 2009, 19:39:16 ---znaci onaj tvoj nema za temperaturu, mozes li dati koji link da vidim jer nasao sam svakakvih, a mene zanima taj sto ga ti imas jer je za motore inace jer vidim da ima polozaj u leru kada je, i tako meni je taman po mjeri on..

--- Kraj citata ---
ima taj za temepraturu,obrtaje i radne sate motora,samo su zice sjebane pa to ne radi
ali njemu treba svejedno samo za obrtaje

fatal1ty:

--- Citat: seba - 03 Listopad, 2009, 13:50:13 ---ima taj za temepraturu,obrtaje i radne sate motora,samo su zice sjebane pa to ne radi
ali njemu treba svejedno samo za obrtaje

--- Kraj citata ---

ti radni sati motora to nesta nevalja na tom satu,krivo mjerio meni i kad je novi bio uglavnom po meni multimetar nekvalitetno smece,i to kazem jer sam ga imao,da nebi neko rekao da sad serem bezveze...a i izgleda ko neka igračka

@Drnda - pitaj Snake-man(a) ako se nevaram to mu je nick,on ti ima sat sličan mom samo uz sve to ima i temperaturu,sa satom se dobije nosač,upute,žice itd...sve šta treba.

Bidalot_C30:
evo ovaj je najskuplji na sc-u,sad neznan el najkvalitetniji
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621643804432&target=productdetail&category1=A&category2=CAT#

black-rox:
Luka pa ti si sve pokupoval na kraju hehe rupa bez dna kad ga složiš parkiraj ga u dnevni boravak i gledaj  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju