Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (97/297) > >>

Drnda:
znaci onaj tvoj nema za temperaturu, mozes li dati koji link da vidim jer nasao sam svakakvih, a mene zanima taj sto ga ti imas jer je za motore inace jer vidim da ima polozaj u leru kada je, i tako meni je taman po mjeri on..

Pupo:

--- Citat: fatal1ty - 02 Listopad, 2009, 19:27:36 ---nemoj zaboravit spojit ih preko regulatora napona 12v na bravicu jer ćeš ih inače skuriti ak spojiš kako piše uputama,inače po meni je kvaliteta tog dotičnog sata ubi bože..za 10-tak eura vise kupis RX-N1 koji sam i ja sebi stavio,ima sve sve osim temperature...tak da nebi se slozio s areom da je best buy,ali ok ak si ga kupio polovnog  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sigurno je bestbuy u odnosu na analgone čukice kad za skoro svaki segment moraš kupit posebnu uricu !  I di si ti to našo da je RX-N1 10€ skuplji od ovog što ima aerox, pa na SA je RX-N1 200€ a ovaj što ima aerox 75€! ???

fatal1ty:

--- Citat: Area51 - 02 Listopad, 2009, 20:01:12 ---Sigurno je bestbuy u odnosu na analgone čukice kad za skoro svaki segment moraš kupit posebnu uricu !  I di si ti to našo da je RX-N1 10€ skuplji od ovog što ima aerox, pa na SA je RX-N1 200€ a ovaj što ima aerox 75€! ???

--- Kraj citata ---

neznam jel to točna oznaka pogledaj u moj project koji je sat,dođe 100eura i ima sve osim temperature ali ama baš sve i po tome ja mislim da je to best buy,a i izgleda puno kvalitetnije od multimetra,sama kutija,upute i sve šta se dobije sa satom je puno bolje kvalitete...jednostavno neusporedivo

Drnda:
fataliti, jel  jednostavno taj sat spojiti, jel se moze kakav senzor za temp kupiti pa spojiti na taj sat ili mora ici drugi bas.. i jel moze se po kisi sa njim ili bi crkao odmah, jel se napaja preko struje od motora...

fatal1ty:
Ne ovaj moj sat ima sve osim temp. ali meni to nije trebalo jer je zračnjak,jedan kolega s foruma je kupio "isti" sat samo s funkcijom temperature dodatno,nešto više ga je platio i sat ima apsolutno sve i nije neka bajna cijena ako usporedimo da te samo ovo za temperaturu i obrtaje dođe 600kn...a nebi reko da baš vrijedi te novce jer sam i sam imao taj sat...tak da  :nono:

Sat je jednostavno spojiti prema uputama,ali ti treba multimetar i osoba malo stručnija sa strujom kao šta je moj kolega bogus.Ne zelis da ti se sat vrijedan 1000kn sprži zbog toga sta si obrnuto spojio zice,ili spojio ga na zice sa promjenjivim naponom..u svakom slucaju treba pripaziti.

A po kisi nemoze crknut jer oni imaju brtvila po svojim kučištima i nema šanse da se ugase,a kamoli crknu.Jedino ako je do tvorničke greške,a onda opet dobijaš novi sat tako da mislim da nije problem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju