Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (10/297) > >>

andy:

--- Citat: gumy - 28 Studeni, 2008, 10:13:41 ---konkurencija u čemu?

--- Kraj citata ---

mislio je na styling ja bi reko  :dontknow:

black-rox:
Ma kad on završi styling složit ćemo mu mi i neku mašinu nije problem stvarno mi se sviđa project nisam mislio da će se i on navuć tako na kraju će sve kupiti :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 27 Studeni, 2008, 23:26:38 ---Da li ja to vidim prvog roxa koji će mi biti konkurencija :icon_thumright: svaka čast luka ako trebaš bilo kakvu pomoć slobodno zovi rado ću pomoć :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala.vec si pomogo i previse.i hac takodjer :)

--- Citat: black-rox - 28 Studeni, 2008, 20:10:39 ---Ma kad on završi styling složit ćemo mu mi i neku mašinu nije problem stvarno mi se sviđa project nisam mislio da će se i on navuć tako na kraju će sve kupiti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nisam mislio da cu tako daleko otic,inace mi je to u krvi...sve mora bit kako zamislim.a sto se tice masine,lagano sad due+ na yasuni r,a onda bi trebao ic neki high end......poslije ljeta :D

black-rox:
Ja sam krenuo s drag volanom i undertailom i vidi di me je to odvelo,i sad kad ga završim neće to biti gotovo jer imam ja još planova za njega ovo sada šta će biti to će biti za prvu ruku to sam tako zamislio,ali mi se već motaju po glavi neke nove stvari :icon_scratch: :icon_thumright:

aeroxtuning:

evo danas se malo uhvatio fotica :D samo ga sastavio iz znatizelje,sad se ponovno rastavlja pa na slaganje makine i jos moram poraditi na stylingu :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju