Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
aeroxtuning:
da,da gore je drag str8 chrome i lulica chrome,zasad ide samo s6 urica od temp,kasnije cu neki turceler stavit :) na volanu je jos brzi gas s6 chrome,rucke kocnica s6 chrome,polirane posude glicerine,poklopci posuda s6 blue/chrome,crveni killswitch i rucke kontam da cu od nrg-a stavit sa chrome utezima,slicno kao kod black roxa :)
aeroxtuning:
evo jucer dogovorio sa kizom za kiler od sp-a 180 :) nisam mogao naci drugog da je u boljem stanju,ovaj je stvarno savrsen i cijena je presportska,jos jednom hvala kizi :)
Drnda:
koja ce to pila biti.. po meni kmh sat ni ne treba ali bi analogni brojac okretaja obavezno stavio.. to jednostavno volim.. i lakse ti je prilikom stelanja..
i taj kiler mi nekako malen izgleda..
VoRdA_NRG_MC3:
a cim je od kize ima da ide "kak kuga" , samo tako nastavi.. :toothy12:
aeroxtuning:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Rujan, 2009, 18:20:56 ---koja ce to pila biti.. po meni kmh sat ni ne treba ali bi analogni brojac okretaja obavezno stavio.. to jednostavno volim.. i lakse ti je prilikom stelanja..
i taj kiler mi nekako malen izgleda..
--- Kraj citata ---
i meni se ne sviđa kmh sat....moram tokaru odnijeti puz da mi napravi bolcen po tim dimenzijama da ga stavim umjesto puza jer ce ruzno igledat :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju