Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (66/297) > >>

gokiSP:
fino izgleda  :)

fic:
prejeben disk... svaka cast...

moze pitanje... kolko te dosao taj zadnji disk ako nije tajna?? Predobar je :headbang: :headbang:

aeroxtuning:

--- Citat: fic - 13 Kolovoz, 2009, 22:07:19 ---prejeben disk... svaka cast...

moze pitanje... kolko te dosao taj zadnji disk ako nije tajna?? Predobar je :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
61 eura

--- Citat: andy - 13 Kolovoz, 2009, 22:01:19 ---Zašto black, a sve plavo bijelo ?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
zelio sam postici kontrast,jer su blokovi,felge ma sve je polish,a crni disk je u kontrastu i istice se te bolji koci od "obicnog" s6 wavea :)

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Kolovoz, 2009, 22:20:18 ---61 eura
zelio sam postici kontrast,jer su blokovi,felge ma sve je polish,a crni disk je u kontrastu i istice se te bolji koci od "obicnog" s6 wavea :)

--- Kraj citata ---
Ne koči bolje koči isto jer sam probal i jedan i drugi disk i koče potpuno isto jedino na ovom crnom se brzo počnu poznat crte od kočenja,a na onom drugom ne :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 13 Kolovoz, 2009, 22:40:48 ---Ne koči bolje koči isto jer sam probal i jedan i drugi disk i koče potpuno isto jedino na ovom crnom se brzo počnu poznat crte od kočenja,a na onom drugom ne :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
vozio sam roxa od frenda sa crnim zadnjim diskom i kasnije promijenili stavili nazad obicni s6 wave i osjeti se neznatna razlika,sad ne znam....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju