Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (7/297) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: White - 05 Rujan, 2008, 17:01:45 ---jako lijep skut :notworthy: ajd nabaci koji video da vidimo kako to ide... :headbang:

--- Kraj citata ---
evo napokon sam ga mislio slozit i vozit ga,ali ce biti privremeno slozen,vozen mjesec dana i onda ide prava prerada sto se tice uglavnom stylinga,jer vidim svi roxovi su skoro na istu foru slozeni  :)

aeroxtuning:
evo mali update bez slika da znate kako projekt napreduje :D naruceni su prednji disk stage6 280 mm,sljedeci mjesec se narucuju zadnji amortizer dopler,zadnji disk stage6,veci poklopac pumpe chrome,i deklo tnt chrome s otvorima.felge se uskoro poliraju(hac treba skinit boju s njih),i kao secer na kraju,plastike koje su dosad bile plave,pituravat ce se takodjer u plavu boju od GOLFA 5 R32.slike uskoro :D

Bruno1990:

--- Citat: aeroxtuning - 26 Studeni, 2008, 22:59:30 ---evo mali update bez slika da znate kako projekt napreduje :D naruceni su prednji disk stage6 280 mm,sljedeci mjesec se narucuju zadnji amortizer dopler,zadnji disk stage6,veci poklopac pumpe chrome,i deklo tnt chrome s otvorima.felge se uskoro poliraju(hac treba skinit boju s njih),i kao secer na kraju,plastike koje su dosad bile plave,pituravat ce se takodjer u plavu boju od GOLFA 5 R32.slike uskoro :D

--- Kraj citata ---
opa opa...napreduje..kako ce to bolesno izgledat na kraju..vec sliku imam..stvarno svaka cast.. sto slike prije  :frajer: :headbang:

aeroxtuning:
a probat cu,odi me net *ebe vec dugo pa zato malo slika ima.zab sam reci da cu i spuh kromirati :D

Bruno1990:

--- Citat: aeroxtuning - 26 Studeni, 2008, 23:10:39 ---a probat cu,odi me net *ebe vec dugo pa zato malo slika ima.zab sam reci da cu i spuh kromirati :D

--- Kraj citata ---
..ma dobro..polako..nije hitno..hehe..daj mi reci sta ce biti u plavoj perle malo ili ?..jer od r32 je stvarno brutalna boja..zato pitam...spešl rox  :jerk: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju