Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
giannelli:
pito sam te vec na fejsu jel to onaj perov, ako je, onda ima tu posla, govori on meni da mu je cijela struja otisla, paljenje, lezajevi na radilici nema sta mi nije nabrojao :laughing7:
sad ne znam dal je to istina.
aeroxtuning:
--- Citat: gianelli - 12 Lipanj, 2009, 01:02:49 ---pito sam te vec na fejsu jel to onaj perov, ako je, onda ima tu posla, govori on meni da mu je cijela struja otisla, paljenje, lezajevi na radilici nema sta mi nije nabrojao :laughing7:
sad ne znam dal je to istina.
--- Kraj citata ---
posudio sam cdi dok ne kupim drugi i radi sve ok,lezajevi se trebaju mijenjati,ali mogu jos,paljenje je rijeseno.e sad fali sve,ali ne radim ga za izloszbu,samo da je u voznom stanju sto i jes i da me sluzi za zajebanciju :)
aeroxtuning:
eo mali update,novi lezaj osovine primara nachi c3,sve stavljeno,super....mislim da ce lijepo sluziti ovaj produzeni stage6 primar :icon_thumright:
ZiP_93:
nemam rijeci...svaka ti cast :icon_thumright: :icon_thumright:... nemrem docekat da zavrsis da vidim ljepotana... :icon_tongue:
_aerox_:
pratio sam projekt od pocetka,onda jedno vrijeme nisam bio na forumu i sad gledam i ne vjerujem,svaka cast,bit ce pila i pol,jedva cekam da zavrsis zverku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju