Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
fatal1ty:
--- Citat: Ivan SP - 25 Svibanj, 2009, 23:57:50 ---a nece vraga skužit
--- Kraj citata ---
prije će skužit nadrkanu peseseticu nego bb,stvar je u zvuku,bb je zapravo i tiša od nekog zx-a na 50ccm,a mašine recimo piaggio 50ccm i 125ccm su zapravo po veličini vanjskoj dosta slične nisu velike razlike u dimenzijama tak da se nema šta skužit...to ti isto kak neskuze 70ccm kit na 50ccm,isto kršiš zakon a oni opet to nemogu dokazat jer na tehničkom ne rastavljaju mašine :P Mogu ti samo dokazat da ide preko 50 km/h
problem su jedino vibracije na bb,ali opet malo pojačaš ler i vibracije su barem kod mene približne onima na 50ccm kad je ler malo niži pa trese volan.Ali to je na cvajama normalno da trese,po meni nemogu oni to skuzit ni dokazat bez da pola skutera rastave prvo a to se neradi još hvala bogu :D
Ivan SP:
pa kad je tako nakačit cu ja sebi 180
gumy:
što se tiče murije i tehničkog, svejedno ti je imao ti 50ccm sa zxom da ide preko 50 ili imo 150/180 ccm složeno kad će iovako i onako pokazati na valjcima preko 50kmh.
70 kubika midrace ili čak nešto jače je stvarno veliki gušt i uživancija i za složiti i za voziti, ali ako tako nešto imaš i planiraš raditi minimalno 500km mjesečno računaj da ćeš stalno šarafati nešto, uštimavati, drkariti, a ispod 1000kn mjesečno za potrošne djelove nemoš proć jer ti je to obavezno, jer stalno nešto treba mjenjati..
black-rox:
--- Citat: gumy - 26 Svibanj, 2009, 01:45:30 ---što se tiče murije i tehničkog, svejedno ti je imao ti 50ccm sa zxom da ide preko 50 ili imo 150/180 ccm složeno kad će iovako i onako pokazati na valjcima preko 50kmh.
70 kubika midrace ili čak nešto jače je stvarno veliki gušt i uživancija i za složiti i za voziti, ali ako tako nešto imaš i planiraš raditi minimalno 500km mjesečno računaj da ćeš stalno šarafati nešto, uštimavati, drkariti, a ispod 1000kn mjesečno za potrošne djelove nemoš proć jer ti je to obavezno, jer stalno nešto treba mjenjati..
--- Kraj citata ---
Istina to ide ali su non stop šrafanja po tome i nakon nekog vremena ti to dopizdi više šrafaš nego se voziš,para nikad dosta........
aeroxtuning:
eo rama opiturana,ja prezadovoljan :) sada napokon moze poceti lagano slaganje ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju