Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
aeroxtuning:
--- Citat: black-rox - 09 Svibanj, 2009, 19:57:37 ---Pa gubi to onu čar tuninga,to više nije to,nemaš vremena pustiš sa strane kada uloviš vremena radiš,ovako nema onoga složio sam ga nego složili su mi,s time sam razočaran i to ne volim kada nešto radiš onda to moraš sam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a vidi,polirao bih jer znam dosta,imam profi alat,ali nemam vremena,ne znam pituravat,ovakav setup slaze neko iskusniji,ne bih htio nesto zaje#at pa da se ne mogu ni ovo ljeto vozit.sve radim sam osim ubacivanja radilice i poliranja.eto :) glavno da bude kako sam zamislio,iz ovog setupa zelim izvuc max a nemam iskustva sa pomjeranjem paljenja i tih sranja...pomalo.sve se da nauciti,mogo sam sve sam,ali za prvi put na dosta jak setup zelim da sve radi kako treba....
giannelli:
pusti me prica, da si mozes priustit bili sam radio ili nekome davao da ti napravi tko ima troduplo vise znanja nego ti (ne govorim za tebe black rox nego opcenito), luka jos kod nas u okolici ima mozda najbolje znanje o skuterima, svi ostali ovdje su neki wannabe tjuneri s pricama slozim ti 80ccm bb na 12karb i serijske blokove ono, ima jedan covjek koji turpija cilindre i bavi se skuterima preko 10godina kod nas i to jedini, ali bolje onda hacu davat koji se bolje razumije nego taj covjek i nek napravi kako treba.
nije ovo rijeka, zagreb ili sta ja znam da ima 5-6 pravih tjunera, malo nas je ali nas ima. :laughing7:
jos je luka ucenik i da sam nesto radi i zezne tko ce platit to, mislim glupo sto govorim u tude ime ali govorim realno bar po mom misljenju i po svojim iskustvima.
edit: vidim luka je vec sve reko. :laughing7:
aeroxtuning:
--- Citat: gianelli - 09 Svibanj, 2009, 20:15:21 ---pusti me prica, da si mozes priustit bili sam radio ili nekome davao da ti napravi tko ima troduplo vise znanja nego ti (ne govorim za tebe black rox nego opcenito), luka jos kod nas u okolici ima mozda najbolje znanje o skuterima, svi ostali ovdje su neki wannabe tjuneri s pricama slozim ti 80ccm bb na 12karb i serijske blokove ono, ima jedan covjek koji turpija cilindre i bavi se skuterima preko 10godina kod nas i to jedini, ali bolje onda hacu davat koji se bolje razumije nego taj covjek i nek napravi kako treba.
nije ovo rijeka, zagreb ili sta ja znam da ima 5-6 pravih tjunera, malo nas je ali nas ima. :laughing7:
jos je luka ucenik i da sam nesto radi i zezne tko ce platit to, mislim glupo sto govorim u tude ime ali govorim realno bar po mom misljenju i po svojim iskustvima.
edit: vidim luka je vec sve reko. :laughing7:
slazem se u potpunosti,dosta mi je cekanja vise.skoro je 3 god da rox nije ugledao svijetlo dana i sa ponosom cu reci,neka mi dodje da opalimo rejs neki "jaci" scoot :)) @black-ti imas vise iskustva,prosao si motora i motora,kad dodjem ja u 24 ili 25 onda cu sam radit :D
--- Kraj citata ---
black-rox:
Samo znaš ona ko ne sjebe neće naučiti,tako to ide moraš sjebat malo par stvari pa i naučiš,ja nisam popio svu pamet svijeta,ali da sam davao okolo danas nebi ništa znal.ja sam se učio na apnima ,danas toga više nema sve su scooteri,složi ti to,ali moj savjet ti je da radiš sam i po svome :icon_thumright:
aeroxtuning:
sljedeci setup ja slazem ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju