Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (273/297) > >>

fatal1ty:

--- Citat: Bogus - 08 Svibanj, 2010, 10:58:40 ---ovako, imam pitanje  :icon_biggrin:

dal su felga do spa i roxa unutarnjeg promjera iste*? dakle kad su jedna i druga 13"
- ona strana sto bi trebala ici na disk

kad bi prislonio felgu od roxa na glavcinu od spa... dal bi bila ona u centru ili nebi?

mozda sam dobio jednu ideju kak bi se dala sloziti felga od roxa na spa  :frajer:

--- Kraj citata ---

nemoze ici zato jer je disk prevelikog promjera,a oblik felge od aeroxa nedozvoljava toliki disk u središtu...zapinjao bi disk,a kamoli klješta.

Felga od Sp-a praktički nema ništa s unutarnje strane,a s vanjske su krakovi koji su debeli tek par milimetara i nejdu baš prema središtu felge i zato to sve klapa a i to je na knap i to doslovno,od klješta do felge stane par listića papira.

aeroxtuning:
Masina je stigla u sub,ali je nisam stigao pokupit.....idem ujutro po nju i navečer ću bacit slike :) nismo ja i Goki još 100 % dogovorili makinu jer sam tražio da prvo vidim na sto je on pristao(svaka mu čast) ne sumnjam da neće bit onako kako je reko.....

Sutra,preksutra ću sve raskopat i poslat na pjeskarenje i plastificiranje a rama ide kod Gorana na varenje :)

pixa.93:
tom tvom projektu nikad kraja.  ja nebi imo zivaca gledat taj motor kak stalno stoji u garazi a nemos ga vozit.svaka ti cast

giannelli:
nisam bas pratio u zadnje vrijeme? sta bi sa onom starom masinom trophy i to? oce to ic na neki drugi skuter?

aeroxtuning:

--- Citat: giannelli - 18 Svibanj, 2010, 15:32:29 ---nisam bas pratio u zadnje vrijeme? sta bi sa onom starom masinom trophy i to? oce to ic na neki drugi skuter?

--- Kraj citata ---
ko zna kod koga je to završilo.......a šta je sa tvojim sr-om?

Ko će bit tako dobar da mi posalje svoj mail dah posaljem par slika pa da ih uploada u ovu temu? :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju