Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
andy:
--- Citat: fatal1ty - 29 Travanj, 2009, 21:01:56 ---moj je ipak izvorni far taj spajan s prednjom maskom svi ste samo plagijati :toothy9:
--- Kraj citata ---
Da, to sam mu i ja rekao i slao slike od tvoga.. :toothy11:
A jebeno izgleda samo kaj loše svijetli :laughing7:
fatal1ty:
e lepi samo ovo : taktike,taktike,nema tu romantike,taktike,sve su loše kopije kopije,kad ti kažu,lijepi me samo lažu :toothy9:
ma zezam se aeroxtunning sprdam se ja samo malo,znam da to izgleda lijepo imam i ja masku takvu,ali kurca nebudeš vidio,no dobro ja se ionako samo po gradu vozim :)
aeroxtuning:
--- Citat: fatal1ty - 29 Travanj, 2009, 21:14:21 ---e lepi samo ovo : taktike,taktike,nema tu romantike,taktike,sve su loše kopije kopije,kad ti kažu,lijepi me samo lažu :toothy9:
ma zezam se aeroxtunning sprdam se ja samo malo,znam da to izgleda lijepo imam i ja masku takvu,ali kurca nebudeš vidio,no dobro ja se ionako samo po gradu vozim :)
--- Kraj citata ---
hehe,pa i ja.ovo je samo radi stylinga,nema pravu namjenu osvijetljavanja :D ja sam htio spojit masku i far odavno i pitao sam andyija i on mi je rekao :D ona tvoja bijela je super.jesi radio bad look na njoj? :D
andy:
--- Citat: fatal1ty - 29 Travanj, 2009, 21:14:21 ---e lepi samo ovo : taktike,taktike,nema tu romantike,taktike,sve su loše kopije kopije,kad ti kažu,lijepi me samo lažu :toothy9:
--- Kraj citata ---
;D
Da, da.. Taktike od Tašee :D
Ma jebenica bude ispalo na kraju, zakitano iza i naprijed onak full zatvoren :), samo da ne počne pucat kitano ovo :icon_thumright:
fatal1ty:
Ako meni nije pucalo,neće ni njemu,naprijed na masku 2-3 sloja PE smole i vlakana i to je to...Moja je već ponovo ofarbana u metallic crnu,stavim slike ovaj vikend,došle mi felge s novim gumama i tako...;)
A bit će ti to dobro ! ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju