Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (242/297) > >>

klembic:

--- Citat: domagoy 46 - 18 Ožujak, 2010, 13:55:19 ---
hehe,ma nisam ja..u njega su kromirane..a one vilice s moje slike profila su sa moga roxa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kalasujem vam matere.. kako vi derete po tim vilicama xD
svaka vam čast..

domagoy 46:

--- Citat: klembic - 18 Ožujak, 2010, 22:36:55 ---kalasujem vam matere.. kako vi derete po tim vilicama xD
svaka vam čast..

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin: :toothy9:

aeroxtuning:
hh :) a evo jedva cekam reakcije na felge i spuh,pa ja zivim za taj dan,da vidim to na najjacem suncu,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ufffffffffffffffffffff,lud sam ko ponoc  :frajer: :frajer: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :toothy12: :toothy12: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

aprilia area 51:

--- Citat: aeroxtuning - 18 Ožujak, 2010, 22:43:55 ---hh :) a evo jedva cekam reakcije na felge i spuh,pa ja zivim za taj dan,da vidim to na najjacem suncu,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ufffffffffffffffffffff,lud sam ko ponoc  :frajer: :frajer: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :toothy12: :toothy12: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

hahaha...kak i nes ja bi do sad vec 3 pur puko da toliko cekam... :toothy9:

aeroxtuning:
dosta ljudi me pita kako mogu toliko cekat?pa nije mi scooter sve da neprestano razmisljam o njemu kao vecina  :dontknow: skola,cura,posao,covijece,dan mi proleti za tili cas.....uglavnom sve ce bit kako je zacrtano odavno....  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju