Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
BoLT3K:
--- Citat: PROOF - 15 Veljača, 2010, 20:45:32 ---neznam jesi suzio ili ne ali mulja te... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Luka - Jel se varam ili si ti jednom postavljao slike od poliranog bloka, sto hac strojno polira. Jesi ti ili neko drugi ?
Ne da mi se sad listati 56 strana :dontknow:
Giz:
2 aeroxtuning: Nisi li ti tvrdio kako nečeš više pratiti svoje threadove sa slikama jer ti klinci spamaju teme? Zar ti ne radiš sad isto, kako misliš da drugi neče kad se ni ti ne držiš tematike ove teme? Ccc... Razmisli malo. ;)
2 All: Ajmo biti malo ozbiljniji i držati se tematike. Nitko ne brani da komentirate Haca, iskreno me ne dira ni najmanje, al daj to radite na mjestu predviđenom za to. To je sve što tražimo, jel to tak puno? :angry7:
Drnda:
morati ces mi poslati malo slike te plave boje i ako imas nekakve uzorke, morati cu ubrzo bojati ovaj skut pa se jos mislim crna, plava ili plavo crna kombinacija.. pa ako imas ista, jer znam da si u tome dosta... javascript:void(0);
aeroxtuning:
ova sad koja je ti je plava od petice R32,najtamnija nijansa,nisam je nista platio,ali dosta je skupa s obzirom da je proizvodjac STANDOX i da je na vodenoj bazi....a prosle plave su mi bile iz lechlerovog kataloga
Drnda:
mogu li se svi ti uzorci naci na netu te jel odgovara nijansa ako je ima na netu finalnome proizvodu na plastici...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju