Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
fic:
imam neki osjecaj da je ta makina i dalje netaknuta.... da je samo nes sitno napravio.... :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
aeroxtuning:
Ovako,tražio sam da mi posalje felge i vilice,a prije nego sam ga to pitao rekao mi je da felge ispolirao i da je ostalo samo finisirat....otvorio ja paket kad je došlo,samo je skinuo boju sa felgi i ništa vise,nije niti p od polirao....kunem se svim,ima opciju,i tu sam preposten,do petka mi ima masina stići,u protivnom ću mu uzet vrijednosti bilo čega još za 3 takve masine da mu ne bi palo na pamet okolo zavlaciti i muljati ljude
Pupo:
Smirite malo strasti i držite se teme! Što se tiče prijetni, nadam se da ste svjesni da je to kazneno djelo! Ako se što ima rješit, to će rješit aerox i hac, odnosno nadležne institucije!
@aerox Ako budeš primoren da ideš po blokove i nakraju budeš išao po njih, dvaput promisli prije nego nešto krivo napraviš! Nemoj da te ponese to što već čekaš masu vremena i što si već ljut...
Bogus:
neznam... meni je obecao ovaj tjedan da ce doci kubleri, ako ne... ici cemo za vikend do njega :dontknow:
volio bi da do toga nedođe :sad1:
aeroxtuning:
Sve ide s dogovora ;) policija nema sto miješati svoje spore prste u ovo,ne želim bit još jedno ljeto bez roxa :) poznavajuci njega i prema drugim članovima bit će sve kod
mene do petka,jer mu niko još nije bio doma po dijelove ili naplatiti nešto,već je odmah poslije ozbiljne prijetnje poslao sve....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju