Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera dna 50 pomoć oko base setup-a

<< < (2/2)

thelikic:
-remen Malossi Special (820x18,5mm) za Piaggio 50ccm HiPer2 (dugi blok) - uzet cu ovaj remen sa mij skuter webshopa

-nabavit cu malossi multivar 2000
-svjećica je prije bila ngk br9es i onda mi je lik stavio br8 i reko da je ok ka neznam kaj se tiče svjecica pa sam vozio nekih 700-800 km na toj svjecici,znaci da kupim onda Ngk br9es i stavim je ?

Josip:
taj 820 je kratak i to je za "normalan" blok (nrg gilera typhon stalker) imas kratki blok kao sto je na zipovima i dugi kao sto je na dna

ovo su ti remeni za dna

i sad usporedi duzine s ovim sto si ti mislio stavit

ajlavsrku:
- kit dr.evo 70ccm
-radilica serijska 4000-5000 tim
-iglicasti polini race
-skf lageri i semerinzi (ako su made in france,a ne bugarska)
-malossi MHR replika auspuh
-multivar malossi
-negdi 6 grama rolice
-remen- polini kevlar moja preporuka jer je odličan remen
-linearne polutke bgm sport
-kvačilo serijsko ( netrebaš novo kupovat,nadji u trećinu cijene novoga kvačilo polovno u dobrom stanju i federe kupis set njih i miran si)
-zvono stage 6 sport
-centralna opruga malossi ljubicasta + možda malossi tc
-dellorto 17,5 PHVA - možda možeš uštelat njega,ja bi ga proda i doda još 100 kn i kupija karb 19
-red sponge malossi,na kutiji od filtera samo izvađena lulica
-usis,lamelice - serijski usis,samo KARBON ne KARBONIT lamelice stavit 0.3-0.35 svejedno koje
-svjećica- ngk br9es

moje mišljenje,otprilike...

thelikic:
- ok sve mi je jasno,ali neide mi u glavu ovo sa remenima,bilo di da gledam piše drugačije npr.evo sa webshopa mojskuter http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_virtuemart&category_id=23&page=shop.browse&Itemid=142&limit=20&limitstart=60

-tu piše da je malossi special oko 170 kn za hiper2 mašine i dužina je 820,a ovi sa Scooter centra su svi dužih dimenzija ???... ::)

Josip:
ne pise drugacije nego ti treba remen za dna blok

to sta pise "dugi" blok se misli na hiper2 koji je duzi u odnosu na onaj od zipa ili od stariji modela koji su imali manje polutke
a za dna blok se pise da je za dna remen i dimenzije si vidio u kojem postu prije

a ti sad stavi i remen 730mm za zipa ako ti mislis da je to to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju