Općenito > Trgovine
Group buy scooter-attack
DvdAerox:
--- Citat: robert - 20 Listopad, 2008, 23:16:27 ---ajmo na zimu skočiti do trsta u shopping! nako u auto kakav i ujutro tamo i na večer nazad! baš bi me zanimalo koliko košta u trstu malossi overrange kit za minarelli mašine i hpc radilica!
--- Kraj citata ---
posalji mi pm sta te sve zanima, ja se raspitam pa ti kazem...... posalji mi i podatke motora!
Pupo:
--- Citat: robert - 20 Listopad, 2008, 23:28:12 ---za jednog ne ali ako nas se skupi 2-3 onda bi se isplatilo mislim
--- Kraj citata ---
Tako je par frendova išlo u sloveniju po neke komponente za kompove pa su ih uhvatili na carini pa im je baš lijepo bilo. Ti grupnjaci s jednim vozilom kada se kupuje robe za desetak tisuća kuna nije baš pogodno za odradit, naravno ako nemaš šteli il ekipu na granici :)
DvdAerox:
--- Citat: Area51 - 21 Listopad, 2008, 00:20:11 ---
--- Citat: robert - 20 Listopad, 2008, 23:28:12 ---za jednog ne ali ako nas se skupi 2-3 onda bi se isplatilo mislim
--- Kraj citata ---
Tako je par frendova išlo u sloveniju po neke komponente za kompove pa su ih uhvatili na carini pa im je baš lijepo bilo. Ti grupnjaci s jednim vozilom kada se kupuje robe za desetak tisuća kuna nije baš pogodno za odradit, naravno ako nemaš šteli il ekipu na granici :)
--- Kraj citata ---
ako si mlad ce te jebat miljun posto, kada idem sa starim nikad nis ne pitaju i ne naplate, kada idem sam ili s frendom je uvjek ono stanite sa strane :angry7:
Dirk23:
kazes u ducanu, da ti naprave fakturu za sve, ljepo prijavis na grani, platis kojih 400tinjak kn, i cao!
DvdAerox:
--- Citat: Dirk23 - 23 Listopad, 2008, 14:00:47 ---kazes u ducanu, da ti naprave fakturu za sve, ljepo prijavis na grani, platis kojih 400tinjak kn, i cao!
--- Kraj citata ---
sta ne ide to na postotak? nekih 15% cjelokupne vrijednosti robe?
a naravno da si napravis fakturu bar porez da ti vrate :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju