Općenito > Trgovine

Group buy scooter-attack

<< < (5/17) > >>

andy:

--- Citat: Brla - 10 Rujan, 2008, 18:56:58 ---mislis na cjenu njegove usluge naručivanja? a sta si narucio i kolko platio?

--- Kraj citata ---

pa neznam, ali na SA bila jedna cijena, a njegova dosta viša.. tako.. a naručio prednji far kojeg je nahvalio a ne svijetli nikak i bočnu...došla me više nego u HR u dućanu da sam kupio..
sve skupa oko 600kn.. i nikad više..
sad preko sebe i cijna je čist oke a isto sa SA i SC.. vidit ćemo kako će proć :headbang:

sry black ali govorim istinu i kako je..bez ljutnje.. :toothy11:

black-rox:
Andy tih farova sam prodal jako puno i ti si jedini koji se žali da mu ne svijetli dobro,i ja ga imam isto i zadovoljan sam s njime full,i ja imam ljude koji stalno kupuju preko mene već dvije godine i nikada se nisu požalili na cijenu i nemam se ja šta ljutiti,ali kada preko mene naručiš dijelove dobiti ćeš ih sigurno ja još nikoga nisam zaj#bo,i sva sranja s tim naružbama ja rješavam,a vjeruj mi kada su velike događaju se velika sranja fale stvari itd......

P.A.L.A.C:
sta bi ti andy??

sta ti mislis da je ta cijena koja pise tam da je to krajnja cijena?? a carina, postarina, pdv i ostala sranja si zaboravio a??

jako pametno jos kad uzmes u obzir da na osnovnu cijenu placas sva ta podmirenja cca. 35-40+- %.

j**** vas u mozak.

3alfa3:

--- Citat: P.A.L.A.C - 11 Rujan, 2008, 11:23:57 ---sta bi ti andy??

sta ti mislis da je ta cijena koja pise tam da je to krajnja cijena?? a carina, postarina, pdv i ostala sranja si zaboravio a??

jako pametno jos kad uzmes u obzir da na osnovnu cijenu placas sva ta podmirenja cca. 35-40+- %.

***** vas u mozak.

--- Kraj citata ---

Carina se ne placa na robu proizvedenu u EU, a PDV se placa na netto cijenu. Postoji i trosak carinske kontrole koji je povoljniji ako se roba odjednom pregleda, a ne komad po komad (logicno).
Povrat poreza (onog njemackog, u ovom slucaju) se ostvaruje bez problema.

E sad, onaj koji radi GB to sigurno ne radi jer ima viska vremena i zivaca u zivotu nego zato da nesto i zaradi i to je OK. Kome je preskupo neka ne narucuje i sve rijeseno.
Uvijek je bilo takvih kupovina i uvijek ce ih biti, a narucitelj najcesce zaradi iznos koji dobije povratom stranog poreza. Jos ako uspije na granici proci bez davanja....  ;D

P.A.L.A.C:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Rujan, 2008, 11:50:27 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 11 Rujan, 2008, 11:23:57 ---sta bi ti andy??

***** vas u mozak.

--- Kraj citata ---

Carina se ne placa na robu proizvedenu u EU, a PDV se placa na netto cijenu. Postoji i trosak carinske kontrole koji je povoljniji ako se roba odjednom pregleda, a ne komad po komad (logicno).
Povrat poreza (onog njemackog, u ovom slucaju) se ostvaruje bez problema.

E sad, onaj koji radi GB to sigurno ne radi jer ima viska vremena i zivaca u zivotu nego zato da nesto i zaradi i to je OK. Kome je preskupo neka ne narucuje i sve rijeseno.
Uvijek je bilo takvih kupovina i uvijek ce ih biti, a narucitelj najcesce zaradi iznos koji dobije povratom stranog poreza. Jos ako uspije na granici proci bez davanja....  ;D

--- Kraj citata ---

to je vec neka druga prica.  ;D ja sam odma marinu reko da stavi malo vise cijene cca. 30-50kn da i on nesto zaradi.

jbga ja se ne bi j#bo s tim za tu lovu sto bi mi on vise uzeo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju