Općenito > Retro-skuteri

gume

<< < (16/22) > >>

luky:

našem novom posjetitelju pozdrav i postoji više vrsta guma koje dolaze u obzir orginal je s83
ima i sm100 i nemoj slučajno platit 290kn ja sam platio 300 kn 2 metzelerke u gumi pađena popust 20 %.uostalom pogledaj na stranici auto antonio u splitu imaju dosta guma i cijena ili na gumi pađen duga resa.guma s 83 je koštala 191 kn a sm100 145 kn ima i još jedna S1 košta 210 kn.sve ove cijene su provjerene sa stranice a ti isto pogledaj tamo možeš vidit i kako izgleda guma.auto antonio upisivaš odvojeno.

@nte:
nije 290, nego 245 kn, dali su mi neki popust....al svejedno su me ovi pederi iz Vulkala malo opljačkali  :toothy3:

filiplatinovicz:
a ti bi džabe???  :laughing9:

Beler:

--- Citat: luky - 26 Travanj, 2007, 20:21:08 ---
našem novom posjetitelju pozdrav i postoji više vrsta guma koje dolaze u obzir orginal je s83
ima i sm100 i nemoj slučajno platit 290kn ja sam platio 300 kn 2 metzelerke u gumi pađena popust 20 %.uostalom pogledaj na stranici auto antonio u splitu imaju dosta guma i cijena ili na gumi pađen duga resa.guma s 83 je koštala 191 kn a sm100 145 kn ima i još jedna S1 košta 210 kn.sve ove cijene su provjerene sa stranice a ti isto pogledaj tamo možeš vidit i kako izgleda guma.auto antonio upisivaš odvojeno.

--- Kraj citata ---

Zahvaljujem na informacijama, nekako mi se ove S83 cine najbolje, malo sam prosvrljao po webovima koje si dao. Nista picim do Vulkala ovaj tjedan pa cemo nesto iskemijat.

@nte:

--- Citat: filiplatinovicz - 27 Travanj, 2007, 07:53:05 ---a ti bi džabe???  :laughing9:

--- Kraj citata ---

nema džabe ni u stare babe  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju