Općenito > Retro-skuteri
gume
filiplatinovicz:
ma ja se s Tobom u mnogočemu slažem... no ako je rzalika u cijeni i kvaliteti... računice su složenije... i best buy nije za svakog isto! tako ja ozbiljno razmisljam o FYM-a 400, ali tek nakon sto prodje nas jednogodisnji hard test. i to bih po mogućnosti uzeo upravo hadr testni model, ako ga ne skrsimo u medjuvremenu, kao sto sam sinu upravo kupio naš hard testni kymco!
@nte:
--- Citat: vejan - 07 Svibanj, 2007, 07:26:28 ---
--- Citat: luky - 06 Svibanj, 2007, 23:27:16 ---
dovoljno ti je kupit orginal za vespu ili savinu jer svakako je me1 tubless.
--- Kraj citata ---
znam znam ali je pitanje bilo znalcima, sta to ima u toj zracnici da bi toliko kostala? :glasses2:
--- Kraj citata ---
'original piaggio' zračnica košta 49,50 kn! baš sam ju danas kupio, moram sredit onu gumu koju sam probio na Sljemenu :toothy3:
cijena Metzeler zračnice čini se nerealna...
vejan:
--- Citat: @nte - 07 Svibanj, 2007, 16:41:07 ---
--- Citat: vejan - 07 Svibanj, 2007, 07:26:28 ---
--- Citat: luky - 06 Svibanj, 2007, 23:27:16 ---
dovoljno ti je kupit orginal za vespu ili savinu jer svakako je me1 tubless.
--- Kraj citata ---
znam znam ali je pitanje bilo znalcima, sta to ima u toj zracnici da bi toliko kostala? :glasses2:
--- Kraj citata ---
'original piaggio' zračnica košta 49,50 kn! baš sam ju danas kupio, moram sredit onu gumu koju sam probio na Sljemenu :toothy3:
cijena Metzeler zračnice čini se nerealna...
--- Kraj citata ---
Sava 42,00 :)
luky:
e vidiš u dubrovniku orginal piaggio zračnica košta 45 kn a ja sam metzelerku me1 u 2 mjesecu platio oko 150 kn 90-90/10 tako da mi nije jasno zašto toliko košta zračnica.
vejan:
--- Citat: luky - 07 Svibanj, 2007, 22:17:25 ---
e vidiš u dubrovniku orginal piaggio zračnica košta 45 kn a ja sam metzelerku me1 u 2 mjesecu platio oko 150 kn 90-90/10 tako da mi nije jasno zašto toliko košta zračnica.
--- Kraj citata ---
ali kad ju imas u rukama je drugacija od savine, kao da je tvrdja mesnatija. Skoro pa bi se reklo da
ulijeva povjerenje :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju