Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Križevci PH - Spy 70 vs Ice 50
2TDottore:
denis nemoj bas tolko hvalit ajsa da ga neko ne kupi i onda necu moc vozit viroviticu za mjesec dana :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 15 Srpanj, 2014, 21:22:20 ---denis nemoj bas tolko hvalit ajsa da ga neko ne kupi i onda necu moc vozit viroviticu za mjesec dana :laughing7:
--- Kraj citata ---
A kao nekaj sam krivo napisal. Tam dok nisi gledal na kraju tvoje ulice krenem namjerno normalno sedećki bez naginjanja napred i motor se tolko naglo zdignul gore da sam moral z nogama na pod i hvatat ga da ne padne i spojebe vilicu :toothy12: Sreća pa prednji kraj ima oko 15 kila pa to nije tak problem bil :laughing9:
Iwo SR Tuono:
prosle godine u virovitici je ice isao jako dobro, ocito je slozen vrhunski a i nema puno kila pa kad sve to zbrojis ide kako ide. Spy 70 bi ga trebao oderati ali nije ustelan
dhorvat:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Srpanj, 2014, 10:40:52 ---prosle godine u virovitici je ice isao jako dobro, ocito je slozen vrhunski a i nema puno kila pa kad sve to zbrojis ide kako ide. Spy 70 bi ga trebao oderati ali nije ustelan
--- Kraj citata ---
U principu si u pravu. Da je to super poštelano išto bi jače, ali na startu SIGURNO ne :toothy12: S tim da sam vozil puuuuuno lošije poštelanih baseva od ovog. Ovo je ajmo reć na 80% poštelano.
Drnda:
pa i ja imam base na srki pa imam start sa serijskim kuplungom i zvonom puuuno bolji... cak i dobro postelane 50ke bi imale dosta bolji start od ovoga na spy-u
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju