Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2014, Virovitica 15.-17.08.
ljubo46:
Budem vas ja sve napeglo, sam z@jebavajte :icon_tongue:
SF2 Freak:
Mislim da me ni ove godine nema , cviko dr.evo na putu do Supermota kada sam išao po pločice. :dontknow: . Hvala Bogu naručio sam Stage6 street race samo da ga uspijem narihtat do 17.8. pošto sam do 16.8. na moru.
dhorvat:
--- Citat: andy - 18 Srpanj, 2014, 14:38:06 ---Bar ti nisi picajzla, tak da ne sumnjam da neces na skuteru doc..
Fuser ;D
--- Kraj citata ---
Dottore je picajzla, a jučer kad smo slagali je popizdil kolko sam dugo čistil i slagal stvari, sve detaljno :icon_biggrin:
Rama je crna ko nova, svi bužiri i žice su očišćeni, na rami di je bilo hrđe sam saniral, blokove opral, felge... ma sve... Još su mi plastike ostale i blokovi iznutra kod variomata.
Ja sam picajzla uvijek bil, ali samo oko određenih stvari. Na primjer kod starog roxa oko mašine. Tu se na svaki detalj pazilo. :toothy3:
andy:
Mašina tip top, a plastike se jedva drže :P
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Srpanj, 2014, 16:09:18 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 03 Srpanj, 2014, 12:38:24 ---Jel ide tko od ove VŽ-KR-ČK-ZG ekipe na dva kotača? Da ne vozim sam dolje :)
--- Kraj citata ---
Sad sam tek vidio ovo,za sad idemo ja i Suhi,ti zapališ prek Moravča za Sesvete i dalje pičimo za BJ-VT,usput napeglamo sporog Andya na ravnici ;D
--- Kraj citata ---
Hahah, pa ne vozim ja pezolu da ćete me napeglat ;D
Ridi77:
Ja isto dolazim prvi put al s autom i prikolicom il kombiem hah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju