Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2014, Virovitica 15.-17.08.

<< < (49/73) > >>

zvonkec92:
1.

2.

3.

4.

luka.ck:
Zagrepčanci, bas ste pehisti.  Glavno da ste se dokoturali doma. :icon_biggrin:

Suhy je izgubil i one dvije matice koje drze auspuh za cilindar? Nekak mi je to sve labavo.

zvonkec92:

--- Citat: luka.ck - 18 Kolovoz, 2014, 09:19:49 ---Zagrepčanci, bas ste pehisti.  Glavno da ste se dokoturali doma. :icon_biggrin:

Suhy je izgubil i one dvije matice koje drze auspuh za cilindar? Nekak mi je to sve labavo.

--- Kraj citata ---
ma nije, taj spuh ima flanđu pa se spuh samo natakne na nju i feder to drži, tak da se tu slobodno može klimat..

kaj se mene tiče prema doma je sve bilo u redu, al kad smo išli za VT, prije bjelovara mi zaljepio klip, opet :(  več sam mislio da ću pješke doma, namučili se ko isusi da ga upalimo i posle par km, valjda dok je postrugo aluminij po cilindru, sve je bilo u redu. krivac je bio previše odvrnut šaraf za smjesu ( na krug i pol ) a nije mi to nikako štimalo da na 1/4 gasa ide 95-100 po vuri ( po GPSu manje ), mislim si cviko bu garant i eto vrag nikad ne spava.. dok je na punom gasu smjesa odlična

anabellas:
A kak ti igla stoji??
Nebi reko bas da je zbog sarafica cviko :D

zvonkec92:

--- Citat: anabellas - 18 Kolovoz, 2014, 10:24:04 ---A kak ti igla stoji??
Nebi reko bas da je zbog sarafica cviko :D

--- Kraj citata ---
igla je na sredini, ma je zbog serafica je, jer prema doma nije ni jednom zaljepio, a i vidis sliku svjecice, dok prema vt je bila bijela ko sir

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju