Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2014, Virovitica 15.-17.08.
Matija97:
Hahaha ja sam ozbiljan,ocito netreba nis al rade pitam nego da dodem tam i nesmijem na stazu.Ugl. ak oce neko iz zagreba ic bez skutera ima mjesta kod mene u autu za jos jednog :icon_thumright:
robert:
--- Citat: ivek_sr - 14 Kolovoz, 2014, 22:43:38 ---Mostečak je zlo... on je znanstveno ustvrdio da je bolje pit sa petka na subotu jer se lakše vozi u nedelju :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
nisi svjestan koliko je on u pravu ali ni noć sa subote na nedjelju neće ostat suha :drunken_smilie:
robert:
pitaj ga kako je grlio ona stabla pored baraka :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
2TDottore:
ovo cu shvatit ko provokaciju :laughing7:
btw maksuzije ak bu kojim slucajno nestalo u sta cisto sumljam imam ja vec u rezervi plan B :glasses9:
Reponja:
Ja odoh rodit političara pa krećem laganini... Probati ću skinuti potrošnju ispod 2.65. Nije krivo napisano, na otvorenoj cesti je već dva puta dokazana (Ri-Bihać-Ri i Ri-Vodice-Ri).. Stvari skoro sve spakirane..
Podsjetnik: Ponesite si lampe i lampice, ove godine nemam viška. Neda mi se tražiti po sobi. Svima vam sretan put i vidimo se gore, ja ću biti onaj bradonja. :headbang: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju