Ostalo > Foto, video, music...

Photoshop

(1/2) > >>

Matija97:
Nisam nigdje nasao temu sa radovima svih clanova koji su nesto pokusali ili su napravili.Ako postoji vec takva tema ja se ispricavam.Ugl. ako ne postoji sto se mene tice ovo moze postat tema u koju svi mogu slobodno stavljat svoje radove ili traziti uslugu da netko tko zna napravit napravi to nesto sto vec treba  :icon_thumright: Posto mi je dosadno u ovim ljetnim danima ako neko treba nes za napravit neka napise pa cu probat  :headbang:
I evo jedan moj prvi ozbiljniji rad  :toothy9:

shadow:
dobar si

dali bi mi mogao ove unutarnje plastike ispred nogu i to obojati u zuto??

Matija97:
Probat cu ali neznam kako ce ispast  :icon_thumright:
EDIT:Evo nije bas ispalo nes predobro al na brzinu sam radio,nadam se da ce bit dovoljno da dobis predodbu kak bi izgledalo  :icon_thumright:

shadow:
hvala ti odlicno je

jeli imas kakav tutorial po kojem si ti naucio??

i da imam jedan zahtjevniji rad nezz dali bi znao ali probaj ako ti se da

ovdje imas slika i odaberi koja ti najvise pase

http://forum.mojskuter.com/index.php?topic=90074.180

naljepnice bi trebale biti kao ova yamaha replica

Matija97:
Nemam tutorial,oznacio sam sve sto sam htio "pofarbat",otiso sam u image,brightnees/contrast tu sam malo posvjetlio da bude sivkasta,zatim sam otiso na color balance tamo sam i sjene i sve ono dole u zuto skroz bacio,i onda sam na kraju sa hue/saturation "pozutio".Nadam se da si shvatio,nisam bas jak na tim strucnim nazivima  :laughing7:
Sto se ove replice tice,mogu ti napravit nes al nisam naso ni jednu dobru sliku,ak oces poslikaj mi ga od sastrane ovak ljepo ko sto je na prvoj slici ova yamaha koju si posto i slozit cu nes,s koje strane ces ga slikat mi nije bitno  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju