Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Peugeot JET ///C-Tech

<< < (20/32) > >>

neer:

--- Citat: unique007 - 18 Listopad, 2008, 12:16:24 ---
--- Citat: neer - 17 Listopad, 2008, 15:28:35 ---
--- Citat: crogenie - 17 Listopad, 2008, 01:19:44 ---Je, narancasto je. ;D

I da, kulturno se prvo predstavit prije komentiranja po forumu.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
to je crveno neznanima me  :toothy12:

--- Kraj citata ---

aha tjesi se  ;D

--- Kraj citata ---
A jesi ti cura od crogenie samo visis na njegovom projektu

3alfa3:

--- Citat: crogenie - 13 Listopad, 2008, 18:41:06 ---Kvačilo i zvono budu vise vruci dok se stoji na mjestu nego kad se malo vozi.

--- Kraj citata ---

Najbrze i najbolje hladjenje kuplunga i zvona je kad skuter radi u leru jer nema trenja, a ventilator sa radilice ih hladi

crogenie:
To kuzim, al ovo zvono od stage6 ima na sebi pera koja upuhuju zrak unutar zvona, buduci da se zvono ne vrti dok je skuter na leru, ta pera i nemaju neku ulogu, dok kad ga malo vozis fakat se sve to skupa puno manje grije. A sad dal nema uopce trenja na leru - ne mogu tvrdit al bi se zakleo da mi je zvono bilo vruce dok je stajalo na leru nekih 5 minuta.  :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: crogenie - 18 Listopad, 2008, 14:05:19 ---dal nema uopce trenja na leru - ne mogu tvrdit al bi se zakleo da mi je zvono bilo vruce dok je stajalo na leru nekih 5 minuta

--- Kraj citata ---

Izmedju kuplunga i zvona sigurno nema jer nisu spojeni dok je u leru

crogenie:
Ja sam skuter bio pomaknuo sa mjesta i dok sam otisao po kacigu bilo je jako vruce. Otisao na voznju, stao nakon 10 minuta, pipnuo zvono i bilo je malo hladnije nego sta sam probao prije, a da nije spojeno s kvacilom u leru to mi je jasno. A na kraju krajeva nije ni vazno, bitno je da sam rjesio problem kretanja na uzbrdici kad je prijenos ugrijan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju