Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
R@kija:
ljepo si ovo sredio,a vidjet cemo kakve ce plastike bit,koja boja ak se smije znat ce bit plastike...
crogenie:
Plastike ce bit bijele, kupio sam kvalitetni 2k lak pa mislim da ce to jako lijepo izgledat... Skuter ce ionako ic na prodaju, tako da ne mislim nesto previse sređivat... Mozda eventualno jos multivar, al vidit cemo kako ce ic bez njega.
I hvala na pohvali!
neer:
--- Citat: crogenie - 27 Kolovoz, 2008, 18:58:36 ---Forticar, tražio sam 64, imali samo 72 - cijena prava sitnica "samo" cca. 70kn... :D
--- Kraj citata ---
j**** li ima tarabu pa kako mogu biti gamad ko da je od zlata napravljena,to je bezobrazluk kud 70 kn samo zato sto je jako tesko za nabavit ..strasno :angry7:
pitaNS:
ha,ha nema mi lepše videti nego Jet-a...nadam se da me razumete, zamislite da gledate svaki dan Jet-ove i speedfightove a vašeg runnera ili rox-a nigde i niko ne spominje...he,he..
samo napred sa projektom pa da vidimo kad zablista prefarban! ! !
crogenie:
Eo ovaj tren sam dosao kuci... Bio farbo plastike u komori, i naravno - ne mozes bez sranja. Lakirer mi reko da se nafarbao plastika, al ovakvo nesto da nije vidio. Uglavnom da skratim, plastike koje su zute, izbilo je na bijelu boju isto zuto. Nije mi jasno kako kroz špric kit uspjelo izbit... I dao sam 6-7 slojeva, je nesto bolje - al i dalje se vidi da to nije to. Premuoran sam, sad cu ga slozit pa kakav god da bude - kroz 10 dana prednje plastike cu na novo presmirglat i prefarbat da bude kako bi trebalo bit. Sutra idem po dijelove, prvo kod vulkanizera namontirat gume, e da - felge su prejebeno ispale, jedino mi predjna jednom pala sa žice jer je preteška, pa se sjebala boja malo, al to cu rjesit uskoro isto presmirglat pa nanovo, makar se i ne vidi. Gume ce ic Dunlop jer je prenizak budžet za bridgestonke, a metzeller zvao sam u Dugu Resu nemaju, nit ce dobivat.
Par slika:
U konačnici nisam zadovoljan, al ce u skorijoj buducnosti bit odlicno.
E da, jos sam odlucio i prednji blatobran u bijelo stavit, to sam danas kuci sam radio i fakat je odlicno ispalo, isto sam stavio primer i špric kit, ludilo kako dobro izgleda.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju