Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Peugeot JET ///C-Tech

<< < (7/32) > >>

crogenie:

I mene bode u oci. I nervira me.

Najbolje kad dodje netko:"KAKO JE DOBAR EEE..." i onda onako gleda, naginje se lijevo-desno i onda rece:"Pa j****u, jel ovdje krem boja ili sta?" Da popizdis. hahah

Rjesavam to kroz 15 dana, onda ce bit 100% bele boje. Nemozes vjerovat - boja u dodiru s plastikom jednostavno pozutila i mozes se frigat - al ako nista barem ima dobar sloj sad. To je 5 ili 6 ruka bijele. Sad kad se posusi dobro, lijepo sa P1200 vodobrusno skinut sjaj - puknut 2 ruke i eto veselja. Bit ce odlicna. I OPET 200kn za boju... j#bote, bankrotiro sam vec od tog skutera.

Sto je najbolje, ova plastika sa desne strane je nova. Ona plastika stara [lijeva] koja je stajala vani na suncu je bijela, al se nazire zuto di je stajala naljepnica. Plastike su jako nekvalitetne i krhke, bio sam pao sa 30 na sat i sasule su se u pm, susjeda izletila sa škodom (uklet sam sa škodom, dva pada su zbog škode).

Ostaje još sredit filter, el. blokadu - valjda je slow rider poslao, i nesto me jako vuce xenon, samo ne znam oce li bit OK iz razloga sto imam lece na skuteru.

Hvala svima na komentarima i zanemarite boju bijele kave na desnoj strani. :D

Idemo dalje.  :glasses9:

mrcina:
bolje ti je da na skut neljepiš niš. izgleda nabildano kao nekiu veliki motor ovako ofarban.

sanatorium:
EJ SAD ISPOLIRAJ DEKLO I OFARBAJ FILTER ZRAKA U BJELO I BITCE ZA 5+

crogenie:

--- Citat: mrcina - 01 Rujan, 2008, 05:57:26 ---bolje ti je da na skut neljepiš niš. izgleda nabildano kao nekiu veliki motor ovako ofarban.

--- Kraj citata ---

Da,da. Ipak nece ic gore nikakve nalje.

Glede filtera - vjerovatno i nece ostat ovo kuciste, moram malo obic moto shopove pa vidit kakvih filtera sa kucistima ima u ponudi... Bit ce ili crn ili bijeli. Meni treba malo vise zraka jer je gore dizna 72.

Slow poslao blokadu - hvala slow! Danas ako stignem cu to instalirat - pa sutra na tehnicki da se konacno mozem vozikat...   :skuter:

Edit:
Glede dekla, ne znam... Pofarban je u crno, tako da mi je to sad zao skidat dolje - nek ostane ovakav dok se nesto ne ogrebe ili sjebe il otpadne. :D Onda ce vjerovatno ispolirat - al ono, nekako mi se cini da se nece uklopit.  :dontknow:

pitaNS:
meni je ipak bolje kombinacija crno i belo, kako je sada...Da mene pitaš ne bi ja tu ubacivao nikakvu sivu metalic... ajde da ti je scoot skroz crn pa kombinacija crno-metalic odlično...al ovako, super je ne diraj....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju