Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Peugeot JET ///C-Tech

<< < (22/32) > >>

pitaNS:

--- Citat: crogenie - 26 Listopad, 2008, 19:40:19 ---Ja bi se bio zakleo da se moj TT nije tako cuo kad sam ga kupio, i tako skinem ja prigusivac da vidim u kakvom je stanju vuna.
Pogledam, vuna mrvicu ima ulja, al nebi smjelo to bit toliko bucno. Prepakiram vunu, upalim skuter kad bio hladan i naravno dimi, kad je pogledam, kao da mi se ucinilo da dimi PRIJE prigusivaca. Stavim ja ruku taman na maloj cijevi prije prigusivaca, kad ono zamislite - auspuh puno tiši. ;D Dihtung prigušivača je sav izgorio i nije dobro dihtalo. Onda sam od klingerita izrezao po orginalnoj brtvi, to sve zabrtvio sa masom za brtvljenje, upalio i TT se vise nije derao kao prije.

--- Kraj citata ---

i ja sam isto tako prepakovao vunu i posle toga auspuh peva kao slavuj...Meni je dihtung bio ok!

--- Citat: crogenie - 26 Listopad, 2008, 19:40:19 ---Odem na test voznju i cujem kao nesto vibrira. Pogledam ono puko držač prigušivača. O reko ***** li vam tetku u slezenu fušersku talijansku. Dobro i to sam rješio (sutra stavim slikice). Auspuh je definitvno sav nekvalitetan i sumnjam da bih ikad ponovno kupio Leo Vince.

--- Kraj citata ---

nisi ga dobro prišrafio nazad 100%...Nemoguće da je otpao baš posle tvog šarafanja a da ti nisi kriv!   :nono:

crogenie:
Držač je puko odmah ispod šarafa šta drži, jedino ako sam ga bio pretegnuo, a to mora bit stisnuto radi vibracija, bilo kako bilo, to sam rješio. A dihtung se sav bio raspao... Uglavnom, nebi to smjelo tako lako puknut...

crogenie:
Šarafilo se malo.

Kompletne plastike popravljene i prelakirane, sređen auspuh, kliješta u crveno.

Video:

master_o_fight:
lijep kao i uvijek :toothy11:

PROOF:
jebenica........ :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju