Tehnički kutak > Styling skutera

osvjetljenje satova gilera runner (novi satovi)

<< < (2/3) > >>

Corector:
Odneses tv serviseru ili bilo kome tko ima iskustva s mirnom rukom i lemilicom

Ivan46:

--- Citat: steeef - 19 Lipanj, 2014, 11:57:03 ---na novim satovima su zalemljene diode,nisu one ubodne zaruljice ko na starim satovima i malo je veca zaebancija to promjenit

--- Kraj citata ---
na satu od sr150,su ubodne zaruljice,posto se radi o starom modelu sata.

jel mos objasniti kak se mjenjaju te ubodne,posto to nikad nisam radio.

onil94:
Kad smo vec kod starih satova jel zna neko tocno koje zaruljice se koriste za rasvjetu starog runnera (vxr)?  :dontknow:
Mislio sam stavit si ledice pa ako neko ima neku sliku  :help:
Također cuo sam da je bolje mozda stavit umjesto ubodnih ledica LED taraku samo okolo s nutarnje strane, pa ako neko ima iskustva s tim nek javi.

nikola.dragicevic8:
Idu ti ubodne t5 zarulje, pun ih je ebay  :) ja sam ih stavio dok sam imo starog runera i bilo mi je puno bolje nego original. Samo pazi da uzmes bijele, one plave su mi ocajne  :hello:

onil94:

--- Citat: nikola.dragicevic8 - 19 Siječanj, 2016, 22:43:44 ---Idu ti ubodne t5 zarulje, pun ih je ebay  :) ja sam ih stavio dok sam imo starog runera i bilo mi je puno bolje nego original. Samo pazi da uzmes bijele, one plave su mi ocajne  :hello:

--- Kraj citata ---

Ovako nesto: http://www.ebay.com/itm/2pcs-T5-B8-5D-Gauge-5050-1SMD-LED-Bright-Dashboard-Dash-Side-Light-Lamp-Bulb-12V-/201452787089?var=500632370750&hash=item2ee7859591:m:mq-4AarYBN0e6TrizQpqz7g&vxp=mtr

I daj mi reci jel znas mozda kolko ih ide za sat i jel pasu iste za lampice zmigavaca i ostalih signalnih lampica na satu???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju