Općenito > Generalno o skuterima
El. pumpa
Marekk:
vidim da je starija tema, ali je vezano za nju pa da ne otvaram novu.
Pošto idem na S6R2 kit i r1200, piaggio Hyper2, jel potrebno staviti el, pumpu vode?
I kad bi ju stavio, dolje prije ulaza u blok (gdje s enalazi i serijska) kaj je potrebno napraviti s serijskom pumpom? Samo skinuti propeler ili izvaditi komplet sistem i rupe zatvoriti s nečim?
Hvala. I jel stvarno ima potrebe stavljat el. ili može i serijska vrtit taj setup s tim okretajima?
JogFromYamaha:
preporucam ti da ides na auto otpad i uzmes pumpu s mercedesovog sekundarnog sistema koji pumpa vodu kroz grijace kabine
imas ih 12V a za 50kn i manje se da nac.
Inace pumpa ima 300l/ min protok kaj je vise nego dosta i da se lepo sloziti na potenciometar
Miki-speedy:
Ne znam bas da se da uzet za 50kn :)
Pase ti od renoa 19,mercedesa 124,mercedes c klasa,vw t4 itd :)
auxiliary water pump pa guglaj od cega sve pase,najbolje isprintaj sliku i trazi na otpad
Kamba:
Jog de ponovi koliki ima protok pumpa..... ::)
....ja bih ostavio serijsku pumpu pa sta bude,svi ce ti preporucit elektricnu a gotovo nitko ju nije koristio uopce....ako SR ima hladnjak isti kao Piaggio, radije njega zamijeni vecim.... :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: Kamba - 24 Rujan, 2012, 14:20:24 ---Jog de ponovi koliki ima protok pumpa..... ::)
....ja bih ostavio serijsku pumpu pa sta bude,svi ce ti preporucit elektricnu a gotovo nitko ju nije koristio uopce....ako SR ima hladnjak isti kao Piaggio, radije njega zamijeni vecim.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A sta ako propiski semering? racunaj trosak od nekih 350kn minimalno da se sve zamjeni,znaci u najboljem slucaju 350+kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju