Ostalo > Svijet računala i mobitela

Koliko vrijedi?

<< < (2/3) > >>

formoz:
1760 kuna dodje nov sa postarinom ukljucenom u cijenu ( u BiH) godina dana garancije... bla bla

anabellas:

--- Citat: formoz - 17 Lipanj, 2014, 23:51:43 ---1760 kuna dodje nov sa postarinom ukljucenom u cijenu ( u BiH) godina dana garancije... bla bla

--- Kraj citata ---

jel to jedna od onih garancija kao na oglasniku i kad pitas o kakvoj se garanciji radi kazu moj prijatelj servisira pa njemu odneses  :toothy3:

formoz:

--- Citat: anabellas - 17 Lipanj, 2014, 23:55:58 ---
--- Citat: formoz - 17 Lipanj, 2014, 23:51:43 ---1760 kuna dodje nov sa postarinom ukljucenom u cijenu ( u BiH) godina dana garancije... bla bla

--- Kraj citata ---

jel to jedna od onih garancija kao na oglasniku i kad pitas o kakvoj se garanciji radi kazu moj prijatelj servisira pa njemu odneses  :toothy3:

--- Kraj citata ---
hahaha ne nego pisana garancija. Od pouzdane trgovine. Trenutno su najjaci sto se tice mobitela u BiH. Univerzalno.ba    /.com

anabellas:

--- Citat: formoz - 18 Lipanj, 2014, 00:10:59 ---
--- Citat: anabellas - 17 Lipanj, 2014, 23:55:58 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
hahaha ne nego pisana garancija. Od pouzdane trgovine. Trenutno su najjaci sto se tice mobitela u BiH. Univerzalno.ba    /.com

--- Kraj citata ---

dobro onda, u bosni ok al u hr mislim da nema tak jeftino  :icon_thumright:

formoz:
sumnjam da nema, uvjek su bili jeftiniji u hrvatskoj nego u bosni, ili nedaj boze hercegovini

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju