Općenito > Propisi
B kategorija i zabrana...
2mario2:
puno vas zna da sam pod zabranom vožnje B kategorije i zato je ova tema ovdje jer svaki čovjek mi veli drugačije za sljedeča pitanja... neka molim odgovore samo oni koji znaju...
prvo pitanje: jel netko milju posto sigurno zna dal ja smijem vozit skuter jer sam kategoriju za to dobio kad sam položio B???
policajac mi je reko da mogu, a sudac da ne i sad tko tu pije ko plača (ili obrnuto već se ne sječam, al u biti neznaju znači ni oni sami izgleda)...
drugo pitanje: pošto mi je zbog prometne kazne blokiran račun (ovrha) dal ja mogu regat skuter na svoje ime ili ne???
Hvala...
3alfa3:
Vozit mozes druge kategorije - barem je tako oduvjek bilo. Regat ne mozes dok ne platis kazne. Mozes samo obavit tehnicki, al nista vise od toga
martisa06:
Svakako možeš vozit svaki skuter koji ne pita "A" kategoriju !
Nažalost provjereno i osobno...
2mario2:
e odlično... hvala... bitno mi da smijem vozit jer tražim neki zbog posla, a regat ga onda mogu na ženino ime i tjt...
Grale:
--- Citat: 2mario2 - 17 Lipanj, 2014, 13:42:34 ---e odlično... hvala... bitno mi da smijem vozit jer tražim neki zbog posla, a regat ga onda mogu na ženino ime i tjt...
--- Kraj citata ---
Jel imaš već skuter koji stoji na tvoje ime ili tek kupuješ skuter, pa odma drito na ženu prebacuješ?
Ako je ovo drugo onda nema problema, ali ako je prvi slučaj, nadam se da se država i za to pobrinula, pa lupila neki dodatni "porez" na takvu "prodaju" vozila :icon_biggrin:
--- Citat: 2mario2 - 17 Lipanj, 2014, 12:48:31 ---puno vas zna da sam pod zabranom vožnje B kategorije
--- Kraj citata ---
Jok, skoro zaboravili za to ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju