Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kako otključati usb stick Huawei E303??

<< < (2/5) > >>

JogFromYamaha:
imas flashbox uredaje za flashanje i servisiranje mobitela i slicnih stvari

moj huawei mob i stik su bili blokirani i isto nis nije radilo niti jedan generator ni firmware koji je bil na trzistu za njega i pol funkcija nije bilo opce moguce koristiti koje hardware nudi i posjeduje jer to nije bilo u interesu operatera pa su iskljucili.
kak je rjeseno? tak da sam dal tipu koji servisira te gluposti i preflashal mi je na tvornicki software i onda sam ga mogel s generatorom otkljucati i sad sve radi.

inace brandirani uredaji se nedaju flashati odnosno i ako se daju flashati kucno oni zadrzavaju blokadu koja je bila na njima
jedini nacin je  force flash preko nekog od servisnih uredaja tako da se forsirano obrise i nasnimi otkljucani firmware a kod nadogradivanja firmware verzije kucnom metodom rootanja se zadrzavaju sve postavke od operatera i nadograduje se samo  dopustene postavke uredaja i rezultat je opet nikakav

zvonkec92:
ide on sad u smeče nebum se ja s tim jebal..

GUGY:
Nemoj ga bacati  :nono: Ako se hočeš mjenjati ja ti dam isto Huawei ali od Tele2 odkodiran je na sve mreže (lako se dogovorimo). .  Ja sam koristio BonBon u njemu. Ili ako hočes dam ti link od lika s Ebaya koji ziher ima ispravne codove.

zvonkec92:

--- Citat: GUGY - 15 Lipanj, 2014, 20:53:33 ---Nemoj ga bacati  :nono: Ako se hočeš mjenjati ja ti dam isto Huawei ali od Tele2 odkodiran je na sve mreže (lako se dogovorimo). .  Ja sam koristio BonBon u njemu. Ili ako hočes dam ti link od lika s Ebaya koji ziher ima ispravne codove.

--- Kraj citata ---
predaleko si da se mjenjamo :(

GUGY:
Odakle si ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju