Općenito > Generalno o skuterima
Preporuka : Koji skuter uzet
zule020:
Bok EKIPA
Dosta mi je više skutera od 50 pa me zanima nešto od jače.Imam za izdvojit 8000 kn pa me zanima šta mogu dobiti i šta vi preporučavate,zanima me sjedni,pali,vozi bez nekog ulaganja.
Zasad gledam vxr 200 i sp 180 i beverli neki.
I kako se sređuje poštarina ako uzimam od nekud drugdje pošto sam sa Malog Lošinja.
Ako sam stavio na krivo mjestu temu nek mi ne zamjeri admin.Slobodno neka prenese.
HVALA
Jakov_99:
ako oces za svaki da na posao i tako onda najbolje ugrabit runnera ili beverlya s tim da je beverly
mozda bolji jer ima vece kotace al sve ovisi sta se tebi sviđa
SixPack:
Nije tema, al ne znam zule sta ce ti vise za po Malom i Velom, osim ak ne misliz zapalit tu i tam do Ri ili Cresa :dontknow:
Radije ustedi jos koju kunu pa zemi neki pravi bajk, i onda gas po Cresu :headbang:
Beverly sigurno ne nadjes za 8, SP bolje zaobidji jer ti garant ne gine ulaganje, a VXR se vec da naci :icon_thumright:
Uglavnom, ak nadjes dobroga da nema nabijenu km, vxr :icon_thumright:
Jakov_99:
e tek sam sad vidio da sam propustio cijenu za te pare tesko da ces nac pristojnog beverlya
i runnera dobrog je dost tesko nac jer ko sta kaze kolega uglavnom svi redom imaju 20k+ km
al sretno s pronalaskom :icon_thumright:
robert:
--- Citat: Jakov_99 - 15 Lipanj, 2014, 12:58:51 ---e tek sam sad vidio da sam propustio cijenu za te pare tesko da ces nac pristojnog beverlya
i runnera dobrog je dost tesko nac jer ko sta kaze kolega uglavnom svi redom imaju 20k+ km
al sretno s pronalaskom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
šta fali mom runneru sa 29000km? radi bolje nego neki sa u pola manje kilometara!
ni rođenom ocu ga nedam ispod 7000 kuna!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju