Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa paljenjem
RimSo:
--- Citat: nostra - 31 Kolovoz, 2008, 10:24:33 ---mene je također ujutro u 2 sata iznevjerio skuter,pala je rosa bilo je i prohladno i nebi upalio nikako,vergla ali ništa,meni je ler gas malo prejak(vrti kotač kad je na nogarama) njega ću smanjit i to je to -bar se nadam-ako nije do čoka
--- Kraj citata ---
Evo sad se upravo javljam..bit će slika kasnije..karb sam rastavio na sve moguće dijelove..na njemu piše 12 pa nije valjda da je 12 mm jer ga nisam mjerio..sastavio sam i morao sam i sajlicu od čoka da mijenjam..ni ova nije nešto extra ali eto sad za sad pali pa ću da vidim ujutro rano ili noćas nekad..idem da spavam sad..radio sam III smjenu a spavao nisam..
nikmar:
nisam znao u koju temu ovo da pitam pa asm stavio u ovu vi premetite posle!meni lepo pali motor ali nema ler gas znaci cim pustim onaj gas on se jednostavno ugasi cistio sam karburator diznu sve sve sve ali nece i dalje da drzi ler gas do cega moze da bude???
RimSo:
--- Citat: nikmar - 31 Kolovoz, 2008, 17:50:12 ---nisam znao u koju temu ovo da pitam pa asm stavio u ovu vi premetite posle!meni lepo pali motor ali nema ler gas znaci cim pustim onaj gas on se jednostavno ugasi cistio sam karburator diznu sve sve sve ali nece i dalje da drzi ler gas do cega moze da bude???
--- Kraj citata ---
Imaš na karbu jedan šaraf koji na sebi ima mali feder..e taj šaraf se može rukom a može i ravnim šarafcigerom da okrene..pa malo majstoriši s njim..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju