Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Ice 50 Pomoc

<< < (2/3) > >>

Reponja:
Ajde počekaj još koji dan da ti taj novi remen sjedne kako treba, pa onda kreni sa izmjenom dijelova...

Jer, ako ti je prije išao bolje, a samo remen si zamijenio od onda, počekaj da se i on malo zgrije i skine prvi sloj (kao i sa gumama), pa vidi hoće li te i dalje tražiti da radiš poboljšanja. Neka me netko slobodno ispravi ako sam u krivu...

YoYo4:
Moze, vozit cu se par dana pa cu vidjet kako ce bit, inace bio je org variomat i remen koji se rastegnuo vec unutra, kupio sam multivar i novi originalni remen ali sam stavio lakse rolice, pa sad ubrzava i vuce odlicno, ali eto na krajnjoj je dosta los

SixPack:
Malo jest cudno da, da sa zx-om ide sam 70 :dontknow:
Ne znam za multivar, al na serijala variju ak su role teze bude mu manja krajnja jer 50cc nema snage to izgurat do kraja, bar je tako kod mene bilo...  :dontknow:
A mene je isto da ta krajnja krajnje frustrirala...na ful nizbrdici ja ful spusten, ko na skejtu i max. 75  :sad3:  :dontknow:

YoYo4:
Edit: stavljen Polini Evolution auspuh, skuter ide do 85 a vuce ko kuga  ;D ;D

dr.mrgood:
Samo jos jedan dokaz da su Leovince auspusi puno previse razvikani, a skupi ko kuga. Po meni novi ZX iz tvornice ne vrijedi vise od 600-700 kuna, cijene su im totalno nerealne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju