Tehnički kutak > Garaža
Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.
ljubo46:
prodaj to i kupi polini variomat...meni nakon 3000km role ko nove.. :icon_thumright:
Rox-Rab:
--- Citat: ljubo46 - 18 Rujan, 2014, 22:17:24 ---prodaj to i kupi polini variomat...meni nakon 3000km role ko nove.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To sam dobio od frenda pa ne bi bilo lijepo od mene da ga prodam i zaradim :)
igor.sb:
--- Citat: Rox-Rab - 18 Rujan, 2014, 18:40:52 ---razlog zasto mi multivar jede rolice? da probam sve kanale i kalotu ispolirat dal bi to pomoglo?
--- Kraj citata ---
ne bi
koje su ti se pojele 15,7? jesu to polini mozda?
Rox-Rab:
Da polinijeve su
igor.sb:
odlicno vracamo se na pricu ljepljenja rolica
na BB efz i josip su dozivili da su im se polini role ljepile u multivaru i koliko god se cinile idealne role po gramazi okretaja nije bilo
meni su ljepile malossi u speed contolu
iako nam nisu iste masine, variomati su slicni sa svojih 20x17 rolama pa se moze uzeti za uporedbu
i sad kad stavis 15,5 role predpostavljam da si uzeo malossi, nemoj se cuditi ako ti bude dosta bolje prijenos radio, iako razlika u gramazi od 0,2g je nista, to po okretajima skoro da ne bi smijo vidjeti na cuki a kamol osjetiti u ubrzanju
i zapamti da hrapavi kanali nemaju veze sa jedenjem rola, to je netko jednom provalio i ostao ziv
imao sam i multivar sa tvornicki poliranim kanalima koji mi je pojeo prelagane malossi role (1g lakse od idealnih) za 1000km, a brat karlo također na idealnim rolama s multivarom gura jedne te iste role vec 10t km
sad kad imam polini sa jebeno hrapavim kanalima pa mi role traju i traju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju