Tehnički kutak > Garaža
Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.
Rox-Rab:
evo ako koga zanima cim sam cistio blokove, cijena litre je 35kn al super ocisti, ako zelite proc jeftinije operite dio koji zelite u benzini i kasnije samo isperete ovime :icon_thumright:
Rox-Rab:
ima ko preporuku dal treba stavit neki centralni u kombinaciji sa multivarom?
steeef:
najbolje serijski centralni..na multivar ne idu nikakve podloške osim onih kaj idu na serijski variomat.
a i rekel bi da su te 15.7 gr preteške
fiatuno:
Ja sam stavio bijeli centralni sa dvoje na skuteru se puno ljepše vozi. Ma da se osjeti samo razlika do 100 kažu ljudi da se osjeti na među ubrzanjima ali ako se ko ja voziš stalno pun gas ne vidi se razlika
Ja sam imao sličan problem ko i ti znači na početku ide skuter do blokade po ravnomu nakon 100 km vožnje više neće
Problem je bila svjećica uzeo sam hladniji iridium promjenio sam i ulje u prijenosu i stavio kevlar remen
E da zanima me kako ti koči ovaj malosi kad je hladno
Ja sam stavio neke racing pločice jer su serijske bile jako umorne nakon 2-3 kočenja s veće brzine
Ali sad imam problem kad je ledeno vani ili po kiši kočnice su mi nikakve
Rox-Rab:
Narucio sam serijski centralni i rolice 15.5gr pa cemo vidjet ima li kakve razlike,imam u neke crvene federe za kvacilo dal ih je potrebno stavljat?
Po rabu se inace sam vozim rijetko su to duze relacije pa valjda nece bit potrebe za drugim centralnim, serijski sam uzeo jer neznam kad se ovaj zadnji put mijenjao
Malossi pakne su odlicne, po mokrome ih jos nisam probao a po hladnoci i vrucini isto koce nema razlike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju