Tehnički kutak > Garaža
Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.
Rox-Rab:
Popodne sam nesto sitno radio oko prijenosa i zamijenio straznje pakne
Pakne su bile u kriticnom stanju i nisu kur*a kocile, ko da ih ni nemam, komadic je vec i puko koliko su bile tanke, zamijenjene su malossijevim paknama :headbang:
e sad prijenos, frend mi je dao multivara i danas sam ga stavio na mjesto sa 13.5gr rolicama koje sam imao doma nisam imao teze, pada kisa pa ne mogu probat dal su lagane il teske al prije ce bit lagane, ima li netko da mi kaze pribliznu gramazu da ne kupujem sad 3 seta jer nisu bas jeftine?
imam i neko blago lupkanje u deklu, reko bi da je remen al nisam siguran, na variomatu imam samo onu jednu sajbicu koja je i na serijskom variomatu al sam primijetio da je od multivara bolcna mrvicu kraca od serijske, trebam li jos kakve podloske stavljat?
https://www.youtube.com/watch?v=jURbgZMoEJo&feature=youtu.be
steeef:
lupkanje koje cujes je kad remen lupi u stabilizator na leru..
podloske koje su na serijskom variomatu,isto tak stavljas i na multivar,nisu ni kalote ni variomati pa tak ni bolcne iste na serijskom ko na ostalim aftermarket variomatima.
Rox-Rab:
predpostavio sam da je to remen ali kad mi je bio serijski vario nije toliko lupalo pa sam mislio da ne fali jos koja podloska osim serijske
ljubo46:
ne znam koliko ce ti pomoci ali i meni se buka u prijenosu povecala od kad sam stavio sport variomat...s originalnim nije bilo nikakvih zvukova..tako da ono.. :sad1:
kod mene je dužina bolcne ista na oba varija (polini i original)
ne vjerujem da remen na leru toliko lupa da se cuje o stabilizator ako i dode do toga..
najvise lupa pr ubrzanjima gdje se mijenja pozicija remena..
steeef:
vjerovo ti ljubo il ne,cuje se na leru :icon_biggrin:
palil sam bez dekla skuter pa se tocno vidlo i culo kak lupi u stabilizator,posto je labav remen na leru..
na 500 se ne cuje vjerojatno kad polutje i vario blize stoje (s obzirom na promjer polutki i varia koi su dosta veci na 500 cc )
tebi na 500 cc ide aftermarket vario na serijsku kalotu,zato su bolcne iste duljine,a na leader i quasar masinama to nije slucaj,kalote su razlice,ove kaj dolaze sa tuning variomatima su plice od serijske pa je i bolcna kraca.
500 masina i 250/300 imaju zajednicko to kaj su 4t,za ostalo se bas i nemru povlacit paralele,jer su skroz drugaciji agregati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju