Tehnički kutak > Garaža
Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.
Ivan46:
bas lijepo izgleda,svida mi se u toj kombinaciji crveno-bijelo,puno sretnih km ti zelim. :skuter:
Rox-Rab:
ma masina radi super, kao sto steef kaze skoro pa je nova sve je izmijenjano na njoj
sad sam se bio malo provozat, gledajuci videa po jubitubu ovaj ili ima lakse rolice ili neki drugi variomat jer kroz ubrzanje vrti na 7k, do stotke dođe samo tako dalje nisam probao jer nemam gdje
potrosnja varira al prosjek je recimo 3 - 3.2l a obzirom kako ide mogu rec da trosi ko upaljac :)
za sad sam zadovoljan vidjet cemo kako ce se dalje pokazat
cijena mi je bila prihvatljiva zato sam ga i uzeo, gledao sam prvo novu liniju vxr-a al problem je sta me samo put dođe 1000kn da ga dovezem doma + ostale gluposti a ovako sam malo nadodao i uzeo malo jace
jeste da sam ja 1.75 i 60 kila al to me ne dira, u zavoje ide sam skoro nije uopce tezak za vozit osim kad treba napravit manji krug recimo ma da cu i to rijesit kad se malo ispraksiram :)
Rox-Rab:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Lipanj, 2014, 18:30:00 ---Nadam se da je cijena bila vrlo prhvatljiva, jer ne nudi puno vise od 250ccm, a 250ccm je bitno jeftinija na registraciji
--- Kraj citata ---
trazio sam po netu al ne snalazim se da onim kalkulatorima za izracunavanje tehnickog pa ako nije problem da mi okvirno kazes razlike u cijeni tehnickog i osiguranja 250 i 300?
hvala :icon_thumright:
3alfa3:
Samo osiguranje bez bonusa u ZG je 650-750kn, kako kod koje osig kuce za 250ccm. Za 300ccm je 1100-1300kn.
Mozda sam fulao sto kuna gore dole, al omjer je tu negdje.
Sad su veliek razlike od osiguranja do osiguranja. BAs sad gledam, sluzbeno za RI tablice, bez bonusa bi za tu gileru bilo izmedju 700 i 1100kn, kako gdje
Rox-Rab:
U staroj polici sa 15% je osiguranje placeno 815kn znaci oko 1000kn ce mi bit bez bonusa, vidjet cu dal sa roxa mogu prebacit trebao bi imat oko 20% i frend mi radi u osiguranju pa cu vidjet dal moze sta rijesit al ima vremena za to u 3. mjesecu mi istice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju