Tehnički kutak > Garaža
Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.
STAGE 6:
Bok imam isti problem kao ti s xsenonom na kratkom svijetlu na beverlyu 250 cc , kad ga upalim motor malo zatrokira ono trzne na sekund vozim tako vec pola godine i nije bilo problema osim sto se to događa ponekad . Jedini nacin da ti se to nedogađa je da palis xsenon kad prodjes 2,3 km od paljenja skutera da se napon u akumulatoru normalizira . Ili kupis akumulator jace amperaze :)
Rox-Rab:
nema veze ni kad se digne napon, cekao sam jednom da se digne na normalu cca 14.5 i onda je jos vise zatrokirao, cak mi se ugasio
zato sad upalim xenon,onda tek dam kontakt i palim ga i nema problema nikakvih, kad zamijenim zarulje cu znat dal je stvar u zarulji ili to mora bit tako
Rox-Rab:
za sad sve super radi, nikakvih problema nije bilo, prosjecna potrosnja mi je blizu 4l jer radim male relacije inace bi bilo dosta manje
bio prije par dana kod frenda uzet nove malossi plocice za iza, kaze da su super vidjet cemo kad ih stavim sta ce bit, nadam se preksutra jer moram skidat auspuh i felgu dolje a sad nemam vremena trenutno :)
ljubo46:
Zast prodajes nexa?
Jel nisi zadovoljan ili?
Rox-Rab:
na njuskalu je on od prvog dana :)
zadovoljan sam al ako ga mogu prodat i uzet nesto drugo zasto ne, treba i druge maxi skutere probat :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju