Tehnički kutak > Garaža

Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.

<< < (30/38) > >>

nikola.dragicevic8:

--- Citat: Rox-Rab - 10 Listopad, 2014, 12:38:01 ---evo mogu potvrdit da je nexusu potrosnja na otvorenoj cesti 3l ili cak i manje

znaci sa 15l goriva sam napravio 365km, otisao na inu i ulio 12.5l sto znaci da je ostalo jos 2.5l s kojih sam mogao prec jos nekih 50-60km s tim da je otvorene ceste odvozeno 260km a ostalih 100 po otoku

po otoku mi je potrosnja 4l jer radim kratke relacije

--- Kraj citata ---
Mogu i ja potvrdit, otvorene mi pokazuje cca 2.8 L, a do posla i nazad (3 km u jednom smjeru) ode do 4L. Čak i ako ga gazim po otvorenoj ne ide preko 3.5 L nikad  :icon_thumright:

Rox-Rab:
na otvorenoj je bila brzina 90-110 na oko 7000rpm

steeef:
nexus 250,na njemu cura i ja i đir od 250 km...vožnja je bila od normalne 80-90 pa do deranja pun gas i preko 130 po čuki na ravnicama i van naselja,prosječna potrošnja 3.3l..na board kompjuteru pisalo isto tak 30km/l

nikola.dragicevic8:
U svakom slučaju manje trosi od runnera sa rezom ( nekad i preko 5L ) a da ne spominjem da sam nakon đira od 40 km ko poslije meča sa kličkom  :laughing9:

Rox-Rab:
Do sad je gore bio multivar ali sam ga skinuo i stavio serijski sa novim rolicama i klizacima, neznam kako ide nisam bio napravit đir ali mislim da bi trebao bolje ic jer su prije bile 2gr lakse rolice i uz to krive dimenzije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju