Tehnički kutak > Garaža

Nova prinova u garage - - - Nexus 300 i.e.

<< < (26/38) > >>

Rox-Rab:
popodne zamijenjene rolice,centralni i klizači, sad vise nista ne melje u leru al nisam bio na test voznji jer mi se nije dalo ic natrag van  :laughing3:

unutra je bio neki centralni cca 2cm kraci od ovog sto sam kupio pa je mozda i zbog toga bilo razlike prije i sad, sutra cu ga testirat pa vidjet kako se ponasa  :headbang:

andy:
Ja imam ovakvu. Vozio i ispod 0 s podstavom i nije mi bilo zima i nije propustila, kao sto ni vodu ne propusta..

http://www.jsaccessories.co.uk/ixs-exeter-jacket-black-orange-white-3969.html

Rox-Rab:
ovo sam uzeo u motoartu pa tamo moram i zamijenit za neku al ako uzimam tu textilnu onda mogu birat koju ocu jer nije vjerojatno skuplja od ove kozne :P

3alfa3:

--- Citat: Rox-Rab - 25 Rujan, 2014, 19:38:14 ---sta da gledam da se moze koristit i ispod 10 stupnjeva?

--- Kraj citata ---

Neku kalitetnu tektislnu, bas za hladno vrijeme

--- Citat: Rox-Rab - 25 Rujan, 2014, 19:56:58 ---ovo sam uzeo u motoartu pa tamo moram i zamijenit za neku al ako uzimam tu textilnu onda mogu birat koju ocu jer nije vjerojatno skuplja od ove kozne :P

--- Kraj citata ---

Ko zna, frend je proslu zimu kupio neku IXS tekstilnu jaknu za 4500-5000kn (mozda i vise, ne sjecam se tocno cifre). Kaze da nije hladno u njoj  ;D

Rox-Rab:
znaci ipak textilna za takvo vrijeme

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju