Tehnički kutak > Garaža
Gilera Stalker '01
SixPack:
--- Citat: steeef - 09 Studeni, 2014, 11:45:51 ---rekel sam da se radi o novoj eserki,tak da nemre bit nego lc...sve je mrtva serijala
--- Kraj citata ---
--- Citat: anabellas - 09 Studeni, 2014, 13:00:25 ---Stef jel to znaci da mu ni vodena jos ni propisala ( na zalost mina cunera :P )
--- Kraj citata ---
Zato i pitam dvaput, sumnjivo mi bilo sve to :icon_biggrin:
S druge strane, stalkera s nabijenom km ne fali...moral sam i ac spomenuti, da ne bi redikulo mislio koji k mu spamamo temu s pišanjima i vodenjacima :icon_tongue:
Tomi_ZG:
Ak je i propišala ko da je bitno,pumpa je potrošni materijal.
A ovaj stalker može još dugo vozit,od frendice stari je imao tajfuna sa 40+k mašina nikad otvarana,ni karike nisu dirane,ak ide ne diraj i vozi.
steeef:
--- Citat: anabellas - 09 Studeni, 2014, 13:00:25 ---Stef jel to znaci da mu ni vodena jos ni propisala ( na zalost mina cunera :P )
--- Kraj citata ---
ni vodena ni ništa...
anabellas:
--- Citat: steeef - 10 Studeni, 2014, 14:37:16 ---
--- Kraj citata ---
ni vodena ni ništa...
--- Kraj citata ---
deda zna znanje , nije forumski fušer ;D
SixPack:
Dobro ide ta srka...proslo ljeto sam naganjao sa stalkerom sa sc08 jednu srku s katom i nisam ju po dugoj laganoj nizbrdici mogao proc...sad, jel bila ditek ili karb,bo, ne znam...
A s druge strane u lagano brdo bi naprao stalkera mk1 tek tako :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju