Tehnički kutak > Tuning skutera

Alarm za skuter

(1/4) > >>

vktr:
Jel ima tu neko ovaj C-MOD alarm i daljinsko paljenje a da je sam spajao ili da kuži kak to ide, imam 2 žice kaj izlaze iz brave?

Keky.sb:
Imaš tamo shemu. Sve ti je lijepo objašnjeno. Ja se sada više ne sjećam najbolje. Malo prouči. Ja sam spajao na svom i bilo je sje... samo zbog kod ključa, ali ti ga nemaš, pa ćeš brzo skužiti.

vktr:
Varaš se prijatelju, šema je jako nejasna i zamršena , bar meni, a također se varaš i u vezi kod ključa, imam ga, i znam da trebam priljepit taj kod na bravu negdje ali ne znam di sa žicama koju gdje, otkrio sam koje su žice od anlasera i otkrio sam na kojj je žici stalno 12 v a na kojoj samo kad je kontakt dan, ali ipak ne znam di spojiti koju** :(

Keky.sb:
Ako imaš kodključ, onda oko bravice imaš jedan obruč koji ti očitava kada je ključ u bravi. Njega skini i stavi kod ključ na njega i izoliraj. Sigurnije ti je skinuti taj mali čip sa original ključa za kodiranje i izolirati ga na taj obruč. (Sigurnije jer ne nosiš ključ pod plastikama u motoru, nego samo čip i nitko ga ne može upaliti bez ključa). Žica iz bravice koja ima napon bez kontakta, nju ogoliš i na nju zalemi napajanje alarma i daljinskog paljenja, a masu negdje na ramu. Imaš još žice koje spajaš na prednje žmigavce. Ne moraš na zadnje jer su spojeni serijski i radit će sva četiri žmigavca. Ostalo znaš. Pokopčaj sirenu i ako želiš onu plavu diodicu ubaci u instrument tablu i to je to.
Nadam se da sam pomogao. To bi trebalo biti sve koliko me sjećanje služi.

vktr:
Lol tolko si napričao a ništa nisi reko, šta sa plavom, šta sa sivom, šta sa rozom, šta sa drugom plavom i di žute spojim točno, kad sam spojio na žmigavac zgoril mi je osigurač, aj odi na msn stavio sam te ako ti se da

Evo šema ako može pomoć

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju