Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox prednji disk
Benjamin:
pojma nemam..moras gledati...na interentu se informiraj...
ovisi jel imas felgu s 3 ili 5 rupa pa gledaj po netu od ceg bi ti moglo pasati...uglavnom preko 260mm nemoj uzimati..ali ti je bezpotrebno tako veliki disk...metni 220mm disk od nekog drugog motora ak imas 5 rupa na felgi onda od runnera mos metnuti i odlicno ce ti kociti..
ichko:
Al imam tri rupe pa mislim da ce to malo biti problem
Benjamin:
....onaj stage 6 disk postoji u izvedbi 280mm i 260mm..(ovaj 280mm je pod oznakom ssp)... sad sam provjerio..i od aprilie sr ili yamaha aerox ti pase disk...jel 260mm se radi s 3 i 5 rupa i pase na 12 cola felgu...
a onaj 280mm disk pase smoa na 13 cola
A postoji jos disk 220mm i 240mm s 3 rupe za SR i Aerox..pa sam odluci koji hoces..
u paketu dobijes i distancer za celjust samo je to pitanje jel pase ak ne pase mozda se da preraditi ili das novog istokariti..mislim da smo sad sve razjansili..
ichko:
E to care,sad si mi ama bas sve razjasnio,nista no da sam sa sobom sastavim koji bi mi najvise odgovarao,i da se skupe pare i trguje,znaci sr i aerox,ok tnx...
Benjamin:
ja sam uvijeren da pase od toga...jel kinezi sve kopiraju s minereli skutera pa tako i felge...ali najsigurnije je da provjeris da uzmes disk i da probas priserafiti..odnosno da usporedis svoj i od aeroxa recimo...dovoljno je i da rupe izmjeris samo...onda ces najsigurniji bit....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju